Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogyan tudok az ENSZ-hez,...

Hogyan tudok az ENSZ-hez, mint munkatárs bekerülni?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet az ilyen nagyobb szervezetekhez bekerülni, mint ENSZ, NASA, CIA.

2014. okt. 19. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon komoly diploma kell hozzá, külföldi ösztöndíjak, jó kapcsolatokat kell építeni.. Nem egyszerű. A három közül szerintem a NASA-hoz a "legegyszerűbb" bekerülni, iszonyat komoly mérnöki tudással.
2014. okt. 19. 20:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Na, azért a NASA dologgal vitatkoznék. Persze egy aeronautical engineer végzettséggel oda a könnyebb bekerülni, de halandó emberek (egyéb mérnökök, közgazdászok, kutatók, szociológusok, stb) számára az ENSZ sokkal elérhetőbb, és sokkal több embert is foglalkoztat. Én 25 vagyok, és consultatntként vettem már részt ENSZ (FAO) életében, tehát van némi rálátásom a dologra, és az biztos, hogy nem a magyar oktatási és szakmai színvonalra vannak belőve a pozíciók. OP, ha még fiatal vagy, akkor 2-3 év szakmai tapasztalat után kezdj el pályázgatni a különböző YPO és APO pozíciókra világszerte annál az UN bodynál aki a szakterületeden dolgozik. Ha ennél idősebb vagy, akkor a legjobb esély szerintem egy consultant pozíció, ugyanis a legtöbb munkát nem contracted staffnak, hanem temporary consultantoknak adják ki. Sajna nekem még nincs meg a kellő tapasztalat ezekhez, igazából szerencsém volt, hogy belecsöppentem egybe.
2014. okt. 20. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!