Arra nem gondol a sok mélymagyar Fidesz, KDNP, Jobbik szimpatizáns és politikus, hogy ha most Oroszország, Putyin és Eurázsiai unió mellet tesszük le a voksot, akkor Lengyelek barátságát elveszíthetjük?
Nem beszélve arról, hogy ezektől is távol kerülünk:
-Euró bevezétése (lásd Litvániai jövőre vezeti be az Eurót) Egy közös valuta stabilizálja és átláthatóbbá teszi egy ország gazdasági és pénzügyi rendszerét, hiszen ha az Európai központi Bank ellenőrizné a kormányunk pénzügyi intézkedéseit, akkor nem lenne lehetőség a mutyizásra.
-Schengent is elveszítenénk, így aki nem akarna rossz és kizsákmányoló magyar munkaerőpiacon dolgozni közmunkásként, az nyugodtan elmehet nyugatra, ahol több pénzt kapna és kevésbé lenne stresszesebb.
-Ráadásul az alternatív környezetbarát energiaforrások helyett, szennyező áramtermelésre is berendezkednénk.
[link] Jó példa erre a Majaki atomhulladék lerakó, amikor is gyakorlatilag folyókba és tavakba tette és teszi a kiégett fütőelemeket. Ezt akarjátok?
a mélymagyarok eleve nem gondolkodnak.
de a kérdés is halott már, mert kihúztuk a gyufát putyinnál a tankos üggyel, eunál a médiával, usanál a bukottnyugatliberális szöveggel meg korrupcióval. mintha a nyomor enm lenne elég.
és ennek mind a nép issza emg a levét.
5 éve azt hittük hogy gyurcsánybohóc beszólásai az "arab terroristáknak" rossz színben tüntetik fel az országot,
most van egy halom mesemondónk, aki körbeköpködi a világot, már csak épp kína meg india nem orrol ránk.
"Greenpeace számomra elég hiteles..."
Lehet,hogy ők hiteles dolgokat írnak, nem tudom mit írnak. Nem kizárt, hogy ők úgy írnak ezekről a dolgokról, hogy meg van hozzájuk a szükséges háttértudásuk,ami sejtésem szerint neked nincs meg.
Én sehol nem írtam, hogy a Majakban mindent szabályosan csinálnának. Köztudott, hogy az a világon a radioaktívan legszennyezettebb terület, ezt nem nagyon lehet vitatni ( én sem kempingeznék ott :D ).
Te írtad, hogy atomerőművek hűtővizét engedik a folyóba, meg a paksi fűtőelemeket simán kidobták az udvarra, holott egyik sem igaz.
"Remélem, hogy Orbán rendszere át tud alakulni egy puha diktatúrává, egypártrendszerré, és az országunkat Kínára fogjuk modellezni."
Már beteljesült a vágyad.
Láttam már elég videót a Majakról. Leírom úgy, hogy te is megértsd.
Te atomerőmű hűtővizéről írtál, ott nincs atomerőmű.
Te kiégett fűtőelemekről beszélsz, pedig valójában a kiégett fűtőelemek feldolgozás utáni maradékáról van szó.
Nem tudom, ezen mit nem bírsz megérteni. Lehet, hogy a nol-os videóban is helytelenül fogalmaznak, mert esélyes, hogy a riport anyagánál nem volt lektorálás. De meg kellene értened, hogy az atomerőmű és az atomreaktor nem egymás szinonimái, hogy ugyanez nem áll fenn a nukleáris hulladék és a fűtőelem között.
20-as, azzal ugye tisztában vagy, hogy Kína sok szempontból "kannibál" politikát folytat? Lényegében véve a saját jövőjüket élik fel, hozzáteszem most már ők is kezdik ezt belátni szerencsére, de lehet, hogy a baj már megtörtént, majd az idő megválaszolja. Sajnos Kínára a nagy összeomlások jellemzők, és ha egyszer megtörik az állampárt uralma, akkor abba az egész világ beleremeg majd, szóval az utóbbi időben ezért is kezdték el növelni a szociális kiadásokat, illetve enyhíteni egyke politikát, mert már itt-ott kikukucskál a valóság, és rádöbbennek, hogy a fényes jelen után jön a szakadék.
Szóval Isten ments, hogy Magyarország Kínához akarjon hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!