Mi vehet rá európai lányokat, hogy az Iszlám Állam terrorszervezethez csatlakozzanak?
Azok a lányuk bosnyákok voltak, szintén muzulmán vallásúak.
Egy keresztény vagy ateista európai nem fog csatlakozni egy ilyen szervezethez.
Én inkább azt az Osztrák 16 éves szőke srácot nem értem akinek semmi köze a muszlimokhoz, mégis elkezdett szónokolni az Iszlám nevében, majd eltűnt és egy Szíriai videón tűnt fel ahol az ISIS oldalán áll és beszédet mond. Szó szerint: "A hitetleneket meg kell ölni a saját országaikban is, szerte Európában."
Na, ott már komoly pszichés gondok lehetnek.
Pont a minap olvastam valamelyik osztrák lapban (kint élek) hogy terveznek egy olyan törvényt Ausztriában ami elveszi az osztrák állampolgárságot, vagy vízumot és kitiltja az országból azokat akikre rá lehet bizonyítani hogy kiutaztak a Közel-Keletre és részt vettek bármiben is az ISIS oldalán.
Szerintem ez egy magától értetődő eljárás lenne minden EU országban.
Szó szerint:
“Wir brauchen ein Einreiseverbot für solche potenziellen Terroristen. Zudem wollen wir die Ausbildung in terroristischen Lagern unter Strafe stellen. Man müsste sogar überlegen, ob man solchen Leuten – falls sie Deutsche geworden sind – unsere Staatsangehörigkeit wieder entziehen kann.”
"Szükségünk van egy tilalomra a potenciális terroristákkal szemben. Azt is szeretnénk hogy a terrorista táboroknan történő kiképzést is büntetni lehessen. Azt is meg kell vizsgálnunk hogy ezek az emberek-ha német állampolgárokká is váltak-visszavonható legyen az állampolgárságuk"
Ezt Thomas Strobl, (CDU-Bundestagsfraktion) német politikus mondta, ugyanezt tervezik Ausztriában is.
Az a két bige bosnyák volt, vagyis muszlimok.
Az iszlám vette rá őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!