William Wallace forog a sírjában, hogy ennyi áruló van a Skótok között nem?
Skótok évszázadokon át az angolokkal harcoltak, hogy elszakadjanak tőlük, ne függjenek senkitől. Harcban nem sikerült elszakadni. Most csak szavazni kellett volna és kész.
Én ha skót lennék elsüllyednék szégyenembe, hogy ez lett az eredmény. Minden skótnak kötelező lett volna az elszakadás mellett szavazni.
Skócia most már egy igazi pancser nép...
Én szégyellem magam a skótok nevében is...
Sarkítva, mintha mi magyarok szavazhatnánk, hogy az ezeréves határok egy tollvonással visszakerülnének Magyarországhoz, csak be kell húzni az X-et és holnap már újra miénk Erdély.
Ez a skót népszavazás kicsit olyan, mint nálunk 2004 december ötödike... :(
Igaz, hogy rendkívül szoros volt a skót szavazás és sok helyen egyértelműen csaltak is, de 90% felett kellett volna az igeneknek győzni.
Skótok százezrei haltak meg a csatamezőn - a semmiért.
Szégyen.
igen, minden hiába volt...
Én személy szerintem nem gondoltam volna, hogy a Skótok így szavaznak...ez nekem annyira egyértelmű volt, hogy elszakadnak. Mindig is ezért harcoltak évszázadokon át.
4,
Gazdasági csőd ? Előbb- Utóbb helyre jöttek volna és végre "szabadok" lettek volna ami a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!