Hogyha Székelyföld önálló állam lenne, hogyan működne?
Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 17:11
1/6 anonim válasza:
Hát szerintem szarul. Nem lenne életképes. Koszovóban is mi lett.
2/6 anonim válasza:
ugyanúgy mint ahogy a többi legalább ezer ugyanilyen kérdésre adott válaszban le van írva!
3/6 progizo válasza:
#1.: "Hát szerintem szarul. Nem lenne életképes. Koszovóban is mi lett."
Ilyenkor miért nem Luxemburggal példálóznak a tisztelt urak?
Merthogy az még Székelyföldnél is kisebb, és milyen jól megél...
4/6 anonim válasza:
EGy szóval nem említettem h azért lenne életképtelen mert kicsi a területe. Hanem azért mert a románokkal megromlana a viszony és őket Románia veszi körül. Valszeg nem kis botrányt kavarna ez a dolog. Alapból le van pukkanva az a hely stb stb. Luxemburg már 100 éve építi kapcsolatait és nagyon függött mindig is a körülötte lévő államoktól. Illetve Luxemburg Európa kereskedelmi, üzleti központja tehát nem kéne össze mosni székelyfölddel.
5/6 progizo válasza:
#4.: És most sajnálnom kéne a románokat, mert megromlana velük a viszony? Miért, van még hová romlania?
És alapból lepukkant lenne Székelyföld? Milyen szempontból? Ha igen, az csak arra bizonyíték, hogy semmi keresnivalója Romániánál, mert ott semmi jóra nem számíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!