Az emberek miért háborognak két politikus jelképes felakasztásán, míg több ezer ártatlan ember lemészárlásán meg nem?
Gyengébbek kedvéért Orosz Mihály Zoltán Izrael-kritikus műsorát vetem össze a gázai mészárlással.
Vannak 1-2 olyan megnyilvánulása az érpataki polgármesternek, amit nyugodtan meg lehet mosolyogni, de a legutóbbi, jelképes akasztásos "műsora" rendhagyó volt, háborús bűnösök vagy életfogytiglant, vagy halálbüntetést érdemelnek.
Gondolom t,mert ha a ruszkik gyilkolasztak volna oket,kussba lett volna,1. 2, nem demonstralt mikor a hamasz lakotelepekbol,korhazakbol ,stb,lovoldoztek,bujkaltak. 3, az ellen nem tiltakozik,h a ruszkibaratok lelottek egy utasszallitot. Szoval,az a kis torpe csak is zsidogyuloletbol csinalta az egesz felhajtast. Semmi politikai celja nem volt. Amugy eleg buta vagy ha neked ez nem jott le.
Megkerdezhetem miert rakod fel ugyan azt a kerdest 2 naponta?
"Gondolom t,mert ha a ruszkik gyilkolasztak volna oket,kussba lett volna,"
Miből gondolod ezt ?
"nem demonstralt mikor a hamasz lakotelepekbol,korhazakbol ,stb,lovoldoztek,bujkaltak."
Azért nem tulajdonított nekik jelentőséget, mert azok az aknavetők / mozsárágyúk / sufnirakéták semmekorra kárt nem okozna se a méretük, se a kezdetleges célzásuk miatt. Ellentétben ahova ledobnak egy 500 / 1000 kg-s bombát csak úgy, gyújtó késleltetése nélkül, ott kő kövön nem marad. Nem csak az épület semmisül meg, hanem a közel álló házak is összedőlnek. Az IDF túlzott módon reagál az egészre. Nem egy vadászbombázót kell küldeni egy ilyen raktár ellen, hanem néhány gyalogost páncélosokkal és helikopterekkel.
"az ellen nem tiltakozik,h a ruszkibaratok lelottek egy utasszallitot."
Marhaság. Több dolog kirúgja e teória alól a lábakat:
- Az ukrán főügyész elismerte, hogy nem rendelkeztek az elszakadáspártiak SA-11 Gadfly légvédelmi üteggel
- Amikor lelőtték a repülőt, akkor az 60 km-re volt a határtól, egy olyan légvédelmi üteg, amivel meg "lelőtték", csak 30km-es hatótávval rendelkezik.
- Meg hogy ha lett volna olyan üteg az elszakadáspártiak kezén, akkor sem lett volna gyerekjáték a gép lelövése: évekig képezik a légvédelemhez jelentkezett katonákat, mire egy ilyen járműbe ültetik őket. A szakadárokról meg lerí, hogy egyszerű, a "primitívebb" fegyverekhez értő honpolgárok, ex-sorkatonák és nem szakképzett ex-katonák.
"csak is zsidogyuloletbol csinalta az egesz felhajtast"
Mi alapján következtettél erre ?
"Miért írtad ki mégegyszer"
Azért írtam ki mégegyszer, mert beláttam, hogy rossz helyre írtam. A magyar politika Orbán és Gyurcsány-fóbiások sárfürdőjévé vált, ott más, belföldi, nagyobb horderejű dologgal, mint ezzel az OMZ-s dologgal nem foglalkoznak.
Na mi van? Hol a link?
Nincs. Vagyis a kerdesedben HAZUGSAGOR allitasz. Szegyelld magad!
#07:56
Ezt a válaszodat hogy értelmezzem ? Te most komolyan gondolod amit írsz, vagy trollkodás / bérkommentelés miatt tagadod le a gázai mészárlást ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!