Egy néger ember lehet igazi amerikai érzelmű amikor az őseit rabszolgasorban tartották?
Figyelt kérdés
(A kérdést az előző Egyesült Államokbeli polgárháborús kérdés ihlette.) Ha én néger lennék biztos nem tudnék igazi amerikai lenni, hiszen a tüske ott lenne a szememben a múlt sérelmei végett.2014. szept. 21. 14:24
11/15 anonim válasza:
Jó emberek mindenhol vannak.De azon nincs mit szépíteni,hogy alapjában véve Amerika Európa selejtjével népesült újra.
12/15 anonim válasza:
hat azert annyira nemvolt az selejt..ha annyira link emberek lettek volna az USA ma nem az lenne mint ma...ilyen szintem felepiteni egy orszagot etc etc..sok szorgalom kellett hozza..
13/15 anonim válasza:
hat azert annyira nemvolt az selejt..ha annyira link emberek lettek volna az USA ma nem az lenne mint ami ma...ilyen szintem felepiteni egy orszagot etc etc..sok szorgalom kellett hozza..
14/15 anonim válasza:
"hat azert annyira nemvolt az selejt..ha annyira link emberek lettek volna az USA ma nem az lenne mint ami ma...ilyen szintem felepiteni egy orszagot etc etc..sok szorgalom kellett hozza.."
Attól,hogy a rosszat jól csináljuk még nem válik jóvá.
15/15 anonim válasza:
hat figyelj nem kell szeretni az orszag kulpolitikajat ha erre (is) gondolsz..mert nem ertem pontosan mire celoztal az elobb.de jelenleg nagyon jo ott elni negernek,nem negernek egyarant..es elvannak ismerve ok is,mar nem a mult szazad kozepe van.en ezt gondolom,hogy ok igenis szerethetik az orszagot,ugyanugy az oveke, mint barmely mas etnikai csoporte a US-ben.es buszkek lehetnek arra hogy a tortenelmuk soran az afroamerikaiak szerepe kimagaslo volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!