Franciaországban tényleg akkora probléma a bevándorlás, vagy csak itthon színezik ki és túlozzák el?
Már olyanokat olvasok egyesektől, meg egyes hírportálokon, hogy a franciák már menekülnek Párizsból, lakhatatlan az egész, hatalmas bűnözés, senki sincs biztonságban, Marseille úgy néz ki, mintha lehányták volna, stb.
De egyik ismerősöm volt kint Franciaországban Párizsban, és ő nem tapasztalt ilyet...néger vagy algériai üzletemberek, tanárok, diplomaták, mentek a munkájukba, iskolában Algériából származó tanárnő tanította a gyerekeket, stb.
Most akkor mi az igazság? Anglia tudom, hogy katasztrófa, de Franciaországgal mi a helyzet? Hisz maga a fehér francia lakosság is növekszik, egyedülállóan Európában.
Tényleg katasztrófa a helyzet, vagy csak eltúlozzák?
Kinek milyen tapasztalata van? Én még nem jártam Franciaországban, ezért kérdezem. Pl Párizs? Vagy Marseille?
Párizs mennyire rossz?
Strasbourgban èlek. Nem a migratioval van problêma hanem azzal hogy válogatas nélkül, mindenfèle képzettseg és sokszor nyelvet nem beszelô és megtanulni sem akaro, nem dolgozo, segelyen eloskodo(mar bocsánat a kifejezésért) emberek is jöhetnek. Na a rajuk koltott pénzt bőven lehetne másra fordítani.
Aki egyszer kimegy, az némi tapasztalatot is szerez, főleg ha van helyi ismerőse. Én 7 eve vagyok kint és érdekes meg a hiresen zarkozott elzasziak is elfogadtak nem utalnak azért mert magyar vagyok, tisztelnek MERT NEM BALHÈZOM. Egyébként dolgozom is, egy vállalatnal vagyok ügyvéd, a párom pedig cadre.
Merci pour votre attention...
tegnap 23:22
Tényleg? Mennyi az esélye, hogy a következő választáson a szélsőséges bevándorlóellenes párt győz?
"Egyértelműen arra hegyezted ki a sztoridat, hogy néger banda volt."
Természetesen erre hegyezi.
Miért mondjon mást, amikor európai ember nem csinál ilyet, csak a koszos bantu?
57% megint totál hülyét csinált magából:)
Egyébként ő beszél agymosásról meg ferdítésről, erre ő az aki minden ilyen kérdésnél okoskodik az embereknek.
Szánalmas, de nagyon.
"Tényleg? Mennyi az esélye, hogy a következő választáson a szélsőséges bevándorlóellenes párt győz?"
Hát a franciák nem fogják még egyszer ilyen bevándorláspolitika mellett megválasztani a jelenlegi kormányzatot. Ennyire ők sem lehetnek buták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!