Ausztriában hogy hogy nincs ennyi probléma a bevándorlókkal?
Bécsben tanulok, és ezen elcsodálkozok. Ami megy Franciaországban vagy Angliában, annak nyomát sem látni Ausztriában. Pedig az ország 7%-a szerb, és Bécsben nagyon sok a török is. Még sincs annyi probléma, és sosem láttam azt, hogy törökök, vagy bevándorlók problémáznak. Sem vallásilag, sem viselkedésileg.
Németországban pl gond van a törökökkel.
Ausztria mit csinál ilyen jól?
Ausztriában nincs annyi török és talán jobban megszűrték őket, amikor beengedték.
Kisebb problémák azért ott is adódnak, hisz nem lenne ilyen erős az FPÖ, ha nem lennének problémák.
Viszont közel nem olyan súlyos, mint Franciaországban.
Egy ismerősöm Angliában tanul, és ő is meglepve szokta tapasztalni, hogy milyen kevés probléma van ténylegesen ahhoz képest a bevándorlókkal, amit a hírekben látni külföldön.
Úgy működik hogy a hírek mindig lecsapnak minden balhés esetre, mi meg csak arról hallunk, ezért szörnyülködünk, hogy milyen rossz a helyzet.
A legtöbb országban nem a bevándorlókkal van probléma, hanem a bevándorlási politikával.
Ha megfelelő lenne a társadalom hozzáállása a bevándorláshoz, a különböző kultúrákhoz és a munkaerőpiachoz, akkor nem lenne semmiféle probléma.
Például ha betiltanák a keresztény, muzulmán, zsidó, hindu, és a többi népszerű vallást. Ugyanis mindegyik ordenáré baromságokat tanít a világról, és arra neveli az embereket, hogy gyűlöljék egymást.
Szia,
én a 10. Bezirk-ből írok Bécsből. Egyszer majd gyere el ide a Reumann platzhoz este 10 után aztán meglátod, hogy itt is vannak bajok. :)
Tudom, hogy a 10. bezirk a török kerület, és hogy azért vannak bajok, de úgy értem, hogy korán sem annyi mint nyugatabbra.
Úgy tudtam, hogy a 10. kerület sem annyira veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!