Annyira nem vagyok rasszista, mert az amerikai feketékkel és a latinokkal sincs semmi bajom. Nem ők azok, akik ártatlan repülőutasokat visznek a halálba, meg fejeznek le vallás miatt fegyvertelen civileket.
2014. szept. 13. 01:51
12/17 anonim válasza:
Nem leszel attól nagyobb rasszista, ha afro-amerikaiakat is utálsz.
A rasszizmus önmagában rossz dolog, mindegy melyik népről beszélünk.
2014. szept. 13. 11:31
13/17 anonim válasza:
Ha már itt tartunk az általad említed amerikai feketék és latinok is ugyanolyan rosszak, mint a cigányok meg az arabok.
2014. szept. 13. 11:48
14/17 Joe Makepeace válasza:
"Nem ők azok, akik ártatlan repülőutasokat visznek a halálba, meg fejeznek le vallás miatt fegyvertelen civileket."
Nem az "arabok" csinálták ezeket, hanem két szélsőséges terrorhálózat, ami nem egyenlő az arabokkal, akik ugyanúgy szenvednek miattunk.
Engem se vegyenek egy kalap alá a 2006 őszén autókat gyújtogató, fölborító "ősmagyar", "sértett" ősállatokkal nyugaton, mert ők ezt hallották utoljára esetleg Magyarországról...
2014. szept. 15. 12:37
15/17 anonim válasza:
Pedig a zsidók a problémák forrásai a világon mindenütt! Lásd a Rotscildok és társaik,akik "hivatalosan" bankárok,viszont ők mozgatják az összes szálat a világon! Amerika köntösébe burklózva. Ők indítják az arab konfliktusokat,hog ylegyen mibe beavatkozni ,valamint a sok menekült árassza el Európát,ahol pedig a fehérrel keveredik konfliktusba és indul a "rasszizmus". Nem,ez nem rasszizmus,hogy utálom őket,hanem tényeken alapuló tapasztalat.
2014. szept. 25. 08:02
16/17 anonim válasza:
Az utálat a tehetetlenség és félelem jelképe. Ha ismernéd azokat a népeket, tudnál mit kezdeni velük, nem félnél tőlük. Félni az ismeretlentől szoktunk. És ha nem találunk rá megoldást (mivel a félelem pocsék dolog) hát legalább utáljuk.
Szóval ne mondd, hogy utálsz egy népet, mert ezzel öntudatlanul a képességeidről árulsz el sokat. És nem hízelgőt.
2014. szept. 25. 09:55
17/17 anonim válasza:
Utolsó! Sajnos én nagyon jól és közelről ismerem a cigókat, a zsidókat és az arabokat! Szóval nem alaptalanul gyűlölködök. Nemcsak kipécéztem egy népet magamnak. Amíg nem voltamvelük kapcsolatban,nem is volt bajom velük. BÁr elég a bűncselekményeket megnézni,pl Magyraországon,kb minidg valami rusnya cigu az elkövető! Ehhez már vaknak kell lenni,hogy ne vegye észre valaki! És igen, sajno stehetetlenek vagyunk velük szemben,mert a háttérrből nyomják őket és nem a rendes,tisztességes embernek vannak jogai!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!