Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha én utálom a romákat és az...

Ha én utálom a romákat és az arabokat akkor politikailag hol helyezkedek el?

Figyelt kérdés
A zsidókkal nincs bajom.

2014. szept. 12. 15:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

"akkor politikailag hol helyezkedek el?"

közép-európában

2014. szept. 12. 15:21
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Ez kevés info még ahhoz, hogy meg lehessen állapítani.
2014. szept. 12. 15:23
 3/17 anonim ***** válasza:
41%
Hát eddig rasszista vagy.
2014. szept. 12. 15:26
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Normális szélsőjobbos vagy mint sokan mások. Én is utálom a cigányokat, de a zsidókkal semmi bajom.
2014. szept. 12. 15:27
 5/17 anonim ***** válasza:
57%
az anti-romák és -arabok között.
2014. szept. 12. 15:29
 6/17 anonim ***** válasza:
17%
Általánosítani nem szabad inkább írd le ezeknek az emberek nevét és őket utáld. A cigányok sokkal kevesebben vannak és sokkal több a bűnöző van közöttük(ugyanez az araboknál is, de főleg a cigányoknál), mint a magyaroknál. A cigány kisebbségnek van a legtöbb joga Magyarországon. a magyarok számára a szabad verseny, a megélhetés, az életkörülmények a cigányok miatt korlátozva van. Ez a liberalizmus amit éltetnek az idióták. A cionista zsidókat is utáld, mert ők a torzult szélsőséges zsidók akik bűnöket követnek el. Ha szereted Magyarországot vagy a Magyar kultúrát, történelmet(vigyázat hamisítják súlyosan és a Jobbik küzd egyedül ez ellen) legyél Jobbikos(őket is utálom, de sokszor kimondják az igazságot, de beszélnek hülyeségeket is meg vannak köztük nagyon hülye tagok is akik miatt állandóan szopnak és ugyanolyan bábkormány lenne a Jobbikos kormány is, de kicsit merészebb, lázadóbb).
2014. szept. 12. 16:54
 7/17 anonim ***** válasza:
Hogy politikailag hol, azt nem tudom, de hogy a nem gondolkodástól a felelős gondolkodásig terjedő skálán hol, arról vannak sejtéseim. Ez egy meglehetősen sematikus, túlegyszerűsített képet valószínűsít rólad.
2014. szept. 12. 19:41
 8/17 anonim ***** válasza:
#4, én nem hiszem, hogy te szélsőjobbos lennél a szó eredeti jelentése szerint. Inkább utálsz valamit, amitől feltehetően sok kellemetlenséged származik, és amiben fogalmad sincs, miképpen lehetne kezelni. Ez nem is a te feladatod, és igazad van, amikor azt mondod, ideje lenne megoldani a problémát, de nincs igazad, ha azt utálattal próbálod kiváltani.
2014. szept. 12. 19:45
 9/17 anonim ***** válasza:
12%
Akkor a rasszisták közé tartozol.
2014. szept. 12. 20:37
 10/17 A kérdező kommentje:
Rendben, csak erre voltam kíváncsi. Van okom mindkettő "népet" utálni.
2014. szept. 13. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!