Ti mit csináltatok amikor 2001-ben ezen a napon terrortámadás érte Amerikát?
"Szörnyű amit ezek a fanatikus idióta iszlamisták tettek."
"Aki tud józanul gondolkodni az nem ül fel az amerika ellenes provokációnak."
Kérdező, most a válaszokra vagy kíváncsi, hogy ki mit csinált éppen akkor, vagy pedig politikai agitációt tartasz?
De ha már a politikáról van szó.. Én személy szerint elvetem az erőszak minden formáját, tehát ezt az eseményt is elvetem. Nem tudom, hogy iszlamisták tették-e vagy mások, a lényeg, hogy erőszak volt, tehát a részemről elítélendő.
De ha ezt elítélem, elítélem azt is, amit az USA csinál a közel-keleti arab népekkel. Fél évszázada megosztó, önző nagyhatalmi politikát folytat az USA, a NATO-t és Izraelt beleértve. Ott van az olaj és igazából erre megy ott ki minden játék. Az iszlám világot és az ezen a területen élő népeket letarolják, kihasználják. És ez azért gusztustalan, mert pont az USA hirdeti a népszuverenitást, meg az emberi jogokat, miközben az ezer éve Pelesztínában élő őslakos arab népséget kitelepítik a zsidók miatt, és embertelenül sanyargatják őket. Gusztustalan ez, és ha ezt nem látod át, meg sem próbálod a másik oldal szemszögéből nézni a dolgokat, Te magad vagy propaganda áldozata. Túl sok Rambót néztél...
A világ nem úgy működik, hogy vannak a jók (USA) és a rosszak (terroristák) és a rosszak mindig gonoszak, a jók pedig az áldozatok. Nem ilyen fekete-fehér ez. De mint mondtam, elítélem a szeptember 11-i eseményeket, de megértem azt a folyamatot, ami a másik felet erre vezette...
Egyébként 2001-ben általános iskolás voltam, és az udvaron játszottam szünetben, amikor az események történtek.
"az nem ül fel az amerika ellenes
provokációnak."
Persze, mert Amerika arról híres, h soha nincs benne semmi turpisságban.
Aha:)
"Aki tud józanul gondolkodni az nem ül fel az amerika ellenes provokációnak."
Aki tud józanul gondolkodni az inkább elhiszi, hogy nemlétező személyek által vezérelt terrorszervezetek utasszállító gépekkel dzsalnak egy tőlük több ezer kilométerre lévő ország tornyaiba. Mondjuk van benne ráció. xD
latom az agyatlan jobbikos csurhe ezt a topicot is megszallta :))
na majd elhuznak, aztan johetnek az _emberek_ beszelgetni
"Az iszlám világot és az ezen a területen élő népeket letarolják, kihasználják."
Az ENSZ adatai szerint 1 millió fölé tehető Irakban a 2003-as USA-támadást követően a civil áldozatok száma.
És ez csak Irak. Ehhez hozzájön Afganisztán, Líbia és a többi szerencsétlen ország.
Tele van az internet azokkal a videókkal, amikor amcsi katonák, mesterlövészek sportot űznek arab civilek lemészárlásán pl. egy piacon. Ott röhögcsél a sok barom, és számolják, ki hány embert (értsd: nőt és gyereket) lőtt le.
Guantanamon bírósági ítélet nélkül tartanak fogva ezreket és nem egyszer szó szerint agyonkínozzák őket. Szintén tele a net megkínzott rabokkal pózoló amcsi katonákkal.
Szerintetek mennyivel különbek ők, mint bármelyik arab terrorista?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!