Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért volt 2001. szept.1-jén...

Miért volt 2001. szept.1-jén terrortámadás New Yorkban?

Figyelt kérdés
Mire volt ez az egész jó? Miért térítették el a gépeket? :o számomra felfoghatatlan...
2011. okt. 23. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem elsején volt, hanem tizenegyedikén.

Az ellenségen akartak bosszút állni.

2011. okt. 23. 17:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi 11-ét akartam írni...
2011. okt. 23. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Izraeli-Arab háborúk (amerikai beavatkozás), Afganisztán, Irak, Szuezi válság...

Számoljunk csak, hogy ezekben az U.S.A mekkora anyagi kárt okozott az iszlám világnak és nem is beszélve az ember veszteségekről mindössze pár hordó olaj miatt. Ha ezt összehasonlítjuk 1 ikertorony ledőlésével akkor szerintem még így sem kapott eleget vissza Amerika.

Sajnos sokan nem szimatolnak körül és az iszlámot csak a terrorizmussal kapcsolják össze. Ez viszont mindössze olyan országok önvédelme, melyek nem tudják megfizetni a legmodernebb tankokat, cirkálókat, rakétákat, katonákat...

2011. okt. 23. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
szerintem meg csak csupán amerika saját magát megtámadta h legyen ürügye irakot megtámadni és persze az olaj miatt.érdemes megnézni a 911 címü dok filmet h mennyi bizonyítékot találtak arra h megrendezett volt az egész.amerika mindég is szerette feláldozni a hazáját pl a pearl harbor támadást is előre tudták h japán megtámadja és mégis hagyták h amerika beléphessen a háborúba.itt ma most már csak az olaj a tét.ha nincs olaj nincs élelem megbénul minden és ha egy hatalmi orszég képes megtámadni saját magát szerintem elég nagy gondok lehetnek.
2011. okt. 23. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!