Mi volt a valódi oka a 2001. szeptember 11. - i terrortámadásoknak?
A Kennedy-gyilkosság az más tészta, én is elismerem, hogy valami volt a háttérben, de ami a 9/11-el kapcsolatban megy az kész röhej. Kíváncsiságból végig néztem ilyen-olyan videót amiben elemzik az eseményeket, de a végére könnyeztem a röhögéstől. Ahogy minden egyes képkockán végig mennek, hogy "itt fekete a fal, itt nem" "így dől össze az épület, de nem úgy kéne neki".
Adottak a kész tények: Bin Laden háborút hirdet az USA ellen, és hogy még jobban pofán vágják az országot, pont 9/11 dátumán támadják meg az egész országot, jelezve, hogy senki sincs biztonságban, amíg az USA folytatja az agresszív külpolitikáját.
Miért kéne az USA-nak terrortámadást szerveznie maga ellen, ha meg akar támadni egy országot? Ha mindenképpen offenzívát akar, elég lenne csak meghamisítani 1-2 felvételt, amin vegyi fegyverek vannak. Bőven elég lenne a kongresszusnak ez is, hogy megszavazzák a katonai akciót.
Én erről az egészről olyan jót vitáztam itt az oldalon 1-2 hozzászólóval....
Hiába teszem fel a kérdéseket,sorra kikerülik,nyomják a tv-be leadott szövegeket.De a sorok között nem tudnak olvasni...
Annyiszor nevettem,amikor írtam egy hsz-t,hogy nem igaz....nem akarok meggyőzni senkit,és lehet,hogy tévedek,de a bizonyítékok és a meg nem válaszolt kérdések,a titkosítások mind mind arra mutatnak,hogy ez nem terrortámadás volt!
Az oka nem lehet más,mint a pénz,a hatalom...röviden ennyi.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__6649..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!