Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi volt a valódi oka a 2001....

Mi volt a valódi oka a 2001. szeptember 11. - i terrortámadásoknak?

Figyelt kérdés
Miért csinálta ezt Osama, miben volt ez neki jó, politikai háttere van a dolognak?? Minden érdekel!! :)
2014. szept. 9. 18:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
84%

A Kennedy-gyilkosság az más tészta, én is elismerem, hogy valami volt a háttérben, de ami a 9/11-el kapcsolatban megy az kész röhej. Kíváncsiságból végig néztem ilyen-olyan videót amiben elemzik az eseményeket, de a végére könnyeztem a röhögéstől. Ahogy minden egyes képkockán végig mennek, hogy "itt fekete a fal, itt nem" "így dől össze az épület, de nem úgy kéne neki".

Adottak a kész tények: Bin Laden háborút hirdet az USA ellen, és hogy még jobban pofán vágják az országot, pont 9/11 dátumán támadják meg az egész országot, jelezve, hogy senki sincs biztonságban, amíg az USA folytatja az agresszív külpolitikáját.

Miért kéne az USA-nak terrortámadást szerveznie maga ellen, ha meg akar támadni egy országot? Ha mindenképpen offenzívát akar, elég lenne csak meghamisítani 1-2 felvételt, amin vegyi fegyverek vannak. Bőven elég lenne a kongresszusnak ez is, hogy megszavazzák a katonai akciót.

2014. szept. 11. 11:54
 22/23 anonim válasza:
18%
Olyat olvastam (és szerintem is igy van) hogy ezt tudta Amerika. Azt is olvastam hogy több ember állítja akik ott dolgoztak hogy ma ne menjenek be dolgozni. Meg mikor történt? 9.11 és mi a segélyhívó? 911... Szerintem ez nem "meglepetés" volt Amerikának. Meg nekem a szeptember 11 jó. :D Akkor van a szülinapom :D
2014. szept. 11. 20:44
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

Én erről az egészről olyan jót vitáztam itt az oldalon 1-2 hozzászólóval....

Hiába teszem fel a kérdéseket,sorra kikerülik,nyomják a tv-be leadott szövegeket.De a sorok között nem tudnak olvasni...

Annyiszor nevettem,amikor írtam egy hsz-t,hogy nem igaz....nem akarok meggyőzni senkit,és lehet,hogy tévedek,de a bizonyítékok és a meg nem válaszolt kérdések,a titkosítások mind mind arra mutatnak,hogy ez nem terrortámadás volt!

Az oka nem lehet más,mint a pénz,a hatalom...röviden ennyi.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__6649..

2015. jún. 13. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!