Ha az USA nem létezne, melyik ország lenne a szuperhatalom?
Ha nem létezett volna a németek megnyerik a 2.
világháborút
Valószínűleg Haunikadaik (elméleti spekuláció, szerintem az lenne a legfejlettebb, ha az USA nem létezne, és Haunikadaik pedig létezne)
Egyébként ha azt szeretnéd, hogy értelme válaszokat kapj, azt kérdezd meg, hogy melyik ország ma a második a szuperhatalmak rangsorában. Valószínűleg már most is a kínaiak a másodikok.
kik a tököm azok a Haunikadaik?
Nem inkább Kanadaiak
Tudod van egy mondás, "hülye kérdésre hülye válasz"
Ha USA nem lenne, akkor az elmúlt 500 évben minden nap máshogy alakulhatott volna. Lehet, hogy alig lenne 20 millió ember, lehet, hogy béke lenne.. De ha te ki tudod logikázni, hogy az elmúlt 500 év hogyan alakult volna, akkor megemelem a kalapom. Kérlek oszd meg velünk ezt!
Ha nem lenne akkor most
A náci németország vagy a szovjetúnió lenne hatalmon
nem értem a sok impotens nyomi miért kötözködik a kérdés miatt?
érdekes, én értem a kérdést, és mások is értik, csak te nem. de akkor minek jössz ide? jaa, csak azért hogy megmutasd hogy te milyen szuper intelligens vagy mi? hát nem vagy az, hanem pont ezzel bizonyítod a primitív mivoltodat. egy-egy ilyen leszóló meg okoskodó komment után egyből elsülsz, igaz? nyomorék
ma 18:11
azért a kérdésre is válaszolhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!