Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akkor most miről is beszélünk?...

Akkor most miről is beszélünk? Milyen idegen katonák vannak és hol? Ki provokál kit?

Figyelt kérdés

Egyáltalán mit keresnek egy NATO-n kívüli országban ?

A NATO több mint ezer katonája vesz részt az Ukrajnában esedékes hadgyakorlatban

Az amerikai fegyveres erők európai parancsnokságának képviselője, Gregory Hicks megjegyezte, hogy a hadgyakorlatban azeri, kanadai, grúz, német, moldáv, lengyel, litván, lett, román és brit katonai személyek vesznek részt.

Az Egyesült Államok azonkívül páncélos harckocsikat és csaknem 600 katonát vezényel Lettországba és a Baltikumba közös hadgyakorlatra októberben. Ezek a máris ott lévő könnyű deszantosokat váltják fel.

Emellett 4 NATO hadihajó érkezik a Fekete-tengerre még szeptember 7 előtt : ( [link] )

2014. szept. 4. 07:32
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Mi a különbség? Semmi. A lényeg hogy ne egy kézben legyen minden. Ez a lényeg. Nem mondtam hogy oroszország nem hallgat le. Azt mondtam hogy amerika is ezt teszi. Ja és a hazafias törvényre hivatkozva nem kell papírokat írni. Szépen beraknak egy furgonba és elvisznek. Egy hackert aki feltörte ha jól tudom a CIA adatbankját szépen elvitték a lakásáról azóta nem hallani felőle. (nem biztos hogy CIA)

A lényeg hogy ha van egy pórus akkor legyen ellen pórus mert akkor van ami meggátolja. Ezért kell az ellenzék. Ezért kell oroszország hogy féken tartsa a másikat. Mert egyedül ellehet képzelni mi lenne. Ezért kell minél több pólus. Lényegében ez jobban megközelítené a demokráciát csak nemzeti szinten. Az hogy mindent egybeolvasztunk az vezet a diktatúrához.

2014. szept. 4. 10:54
 22/30 A kérdező kommentje:
Az a felháborító hogy közük nincs hozzá csak érdekük és beleszólnak. Ha írtanák a magyarokat szlovákiában akkor (bár erős a gyanúm hogy nem) de jogosan védenénk meg őket. Ráadásul az a rész oroszországé volt. Ráadásul az ukrán katonák sem harcolnak saját népük ellen inkább elmennek oroszországba mert nem lövik le saját népüket csak azért mert a nato szerint így helyes.
2014. szept. 4. 10:57
 23/30 anonim ***** válasza:

"Nem mondtam hogy oroszország nem hallgat le"

Nem mondtam, hogy te mondtad.

https://www.youtube.com/watch?v=w1yH554emkY

"A lényeg hogy ha van egy pórus akkor legyen ellen pórus mert akkor van ami meggátolja. Ezért kell az ellenzék. Ezért kell oroszország hogy féken tartsa a másikat. Mert egyedül ellehet képzelni mi lenne. Ezért kell minél több pólus. Lényegében ez jobban megközelítené a demokráciát csak nemzeti szinten. Az hogy mindent egybeolvasztunk az vezet a diktatúrához."

Több diktatúrából hogyan lesz több demokrácia? Az uralmuk alatt lévők ugyanúgy diktatúrában élnek, míg az ütközőpontjaikban maximum vér fog folyni, nem "nemzetközi demokrácia".

2014. szept. 4. 12:34
 24/30 anonim ***** válasza:

"...Viszont Francia Guyana még mindig francia gyarmat. Csak nem az aranybányák miatt? Jah és nem él jól Francia Guyana."

Ennyire alul tájékozott pecs mi a fenének okoskodik? Francia Guyana nem gyarmat hanem Franciaország és egyben az Eu része. Franciaország egyik un departement-je, azaz megyéje. Ezt népszavazással döntötték el. Pontosan ugyan ugy szavaznak a francia "Le Présendent de la Republique"-ra mint a párizsi lakosok. Épen úgy pályáznak és kapnak EU pénzeket mint Magyarország. Sokkal többe kerül a Franciaországnak mint amennyit hoz.

2014. szept. 4. 13:38
 25/30 anonim ***** válasza:

És sokkal jobban élnek, mint a környék más országai. épen úgy mint a Reunion sziget a Csendes Oceánban.

Mielőtt tovább okoskodol, én mind a két helyen voltam és a környékbeli országok egy részében is. Madagaszkár azóta is szidja, hogy nem maradt Franciaország része és irigylik Réuniont.

2014. szept. 4. 13:41
 26/30 A kérdező kommentje:

-_- te nagyon okos szerinted azért nem gyarmat mert az eu és franciasország része? Szóval szerinted nem az indiánok hanem a franciák voltak ott előbb? Am gratula hogy egy ilyen világutazó vagy. Nem tudtam hogy egy ilyen világjáró csütörtökön a gyakorikérdéseket olvasgatja és pont megtalálja a kérdésemet. Nem semmi.

2. Mivel nincs a világon jelenleg sehol érdemi demokrácia arra gondoltam hogy ha több diktatúra van akkor legalább meg kell alkudniuk egymással. tudod mint a fidesz mszp. Ezért kell hogy ne legyen 2/3. Ha nincs ellenzék akkor egyeduralom van. Jó lenne ha lenne érdemi demnokrácia de egyre kevesebb olyan hely van amit élhetőnek lehet nevezni. Még angliát látom olyannak meg talán Kanadát hogy harcol a demokráciájáért, legalábbis jobban mint a többiek.

Egyszóval ha van egy fidesz alias amerika meg van egy mszp alias oroszország az még mindig jobb mintha csak fidesz vagy csak mszp lenne. Kápís világjáró?

2014. szept. 4. 15:47
 27/30 hollófernyiges ***** válasza:

"Az a felháborító hogy közük nincs hozzá"

Hogyne lenne közük. Az ukrán kormány kérte a segítségüket.

2014. szept. 4. 17:53
 28/30 A kérdező kommentje:
Jah persze és ha Tibet is kérte anno. Meg mi is kértük amikor jöttek 56 ba. Kicsit sem akartak segíteni. Most érdekes módon hogy pénz meg konkurencia. átlátszó.hu
2014. szept. 4. 19:17
 29/30 A kérdező kommentje:
Komolyan még is mi köze van amerikának ukrajnához? ő a föld ura vagy mi? Ő itt a megmondó ember? Mit szól bele? Inkább menjen háborúzni és segítsen kórházakat bombázni Izraelnek.
2014. szept. 4. 19:23
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem az ukránoknak akarnak segíteni, hanem az oroszoknak akarnak betenni. Ilyen egyszerű
2014. szept. 4. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!