Szerintetek ebbol vilaghaboru lesz?
Amúgy egy nagyobb háború nincs olyan messze, de az sem világháború lesz.
Első Afrikai és Ázsiai országok között az édes vízért. Már most is sok a konfliktus, hogy elterelik egymás elől a folyókat.
Második, ha India elér egy bizonyos gazdasági szintet, akkor India és Kína között.
"21:12: szép lenne, de Kína nem Oroszország szövetségese."
Így igaz. Csak érdekből vannak jó kapcsolatban egymással, de szövetségnek nem lehet nevezni. Kína nem fog Oroszország mellé állni egy háborúban, ennek az oka egyszerű: az olcsó kínai munkaerőt rengeteg nyugati vállalat alkalmazza, és megnézheti magát Kína, ha kivonul az a sok vállalat tőlük. Több százmillió munkanélkülit jelentene ez Kínában, és szépen összeomlana a gazdaságuk.
Megnéztem a videót az arab fickóról.
Már az elején baromságokat beszél, ugyanis az orosz hadsereg soha nem volt Konstantinápoly közelében az I. világháborúban, nem hogy még be is vették volna, amit persze a csúnya zsidók akadályoztak meg a kommunista forradalommal. :D
A másik, nagyon védi a vallásokat a kis bozont, mivel ez is egy agyatlan fanatikus, ezért orrba-szájba nyomatja, hogy mekkora frankó is, amikor emberek százmilliói mesékben hisznek. Hát köszi, de nekem nem kell, én maradok a mocskos, zsidó, kommunista ateizmusnál, ugyanis az a valóság.
Utána persze létrehozták Izraelt. És akkor mi van? Hitler is létre akarta hozni. Akkor most ő is mocskos, cionista zsidó volt?
Aztán meg jön azzal, hogy a Szovjetunióból a zsidók kivándoroltak Izraelbe. Ezt sem értem. A Szovjetunió a zsidóknak afféle földi paradicsom volt (legalábbis a zsidóellenesek ebben hisznek). Akkor minek mentek el onnan Izraelbe?
Aztán jön azzal, hogy a szovjet zsidók azért csatolták a Krímet Ukrajnához, mert ezzel akartak kicseszni Oroszországgal. Igen, valószínű ez is, hiszen ők már akkor tudták, hogy 40 év múlva szétesik a Szovjetunió és hogy Ukrajna a szemét kapitalista zsidókkal lesz, Oroszország pedig hős megváltóként küzd majd ellenük.
De ami a legjobb, hogy azért adták Ukrajnának a Krímet, mert tudták előre, hogy Oroszország majd onnan akarja megsemmisíteni Izraelt valami hajóhaddal. :DD
Na jó, ez a halandzsa nagyon lefárasztott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!