Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért csak Európában és...

Miért csak Európában és Amerikában élnek jól az emberek?

Figyelt kérdés
Persze tudom, van még egy csomó ország ahol jól élnek (Észak-Amerika, japán meg az Arab országok), de a bolygó, több mint felén szegénység és nyomor van..miért van ez így? Én most innen a kényelmes székemből, akármikor használható internettel írom ki ezt a kérdést, miközben épp a tiszta ásványvízből kortyolgatok, ezalatt egy csomó helyen éppen éhen/szomjan vagy a sok kosz miatt hal meg valaki..remélem érthetően fogalmaztam. Érdekelne mindenkinek a véleménye..!

2014. szept. 1. 21:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Dél-afrikai Köztársaság, Ausztrália, Új-Zéland, Dél-Korea, Szingapúr.

Sok kelet-európai örülne, ha olyan jól élne, mint az ottani átlagpolgár. Sok Dél-Amerikai ország is jön felfele, mint a talajvíz. Egy uruguayi átlagember életét aligha lehetne földi pokolnak nevezni ahogyan egy dominikaiét sem.

2014. szept. 2. 00:32
 22/25 anonim ***** válasza:

"Nem véletlen, hogy a legjobb futók mind feketék."

- Arjen Robben

- Gareth Bale

- Cristiano Ronaldo

Szerintem mind3 röhögve lehagyná a csontkollekció afrikaiakat, még hátramenetben is.

A negrideknek nem erősebb a testfelépítése. Más. Alkalmazkodtak az adott éghajlati és egyéb földrajzi viszonyokhoz. Ahogyan Európában például a vikingek is.

2014. szept. 2. 13:27
 23/25 SprintElek válasza:

"Az osztrákok németek, a magyarok meg putris szlávok.

Persze, hogy felsőbbrendűek genetikailag és kulturálisan is."

10-es te olyan hülye vagy, hogy az oroszlán sírva enne meg.. Kérlek öld meg magad.

2014. szept. 6. 14:21
 24/25 Napfonat ***** válasza:

Kedves 22-es!

Úgy látszik, az atlétikát nem kedveled annyira, mint a focit.

Az az igazság, hogy a futó világbajnokok mindannyian feketék. Itt-ott vannak kivételek, de ők is elsősorban arab fehérek! Az alábbi linken erről magad is meggyőződhetsz! Ja, és de, a negroid rasszba tartozók testfelépítése ÁTLAGBAN erősebb! És ők a leggyorsabbak is!

Ezek a gyorsfutók hason csúszva is gyorsabbak Robbennél vagy Ronaldónál.

[link]

2014. szept. 6. 15:31
 25/25 anonim ***** válasza:
Hamarosan Európában és Amerikában kecskében és tevében fogják mérni a vagyont..
2016. jan. 26. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!