Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért csak Európában és...

Miért csak Európában és Amerikában élnek jól az emberek?

Figyelt kérdés
Persze tudom, van még egy csomó ország ahol jól élnek (Észak-Amerika, japán meg az Arab országok), de a bolygó, több mint felén szegénység és nyomor van..miért van ez így? Én most innen a kényelmes székemből, akármikor használható internettel írom ki ezt a kérdést, miközben épp a tiszta ásványvízből kortyolgatok, ezalatt egy csomó helyen éppen éhen/szomjan vagy a sok kosz miatt hal meg valaki..remélem érthetően fogalmaztam. Érdekelne mindenkinek a véleménye..!

2014. szept. 1. 21:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
47%
Hogyan lehet kipusztulni a túlnépesedés miatt?
2014. szept. 1. 21:55
 12/25 A kérdező kommentje:
Elfogy a víz, betegségek, fogalmam sincs..akkor nem amiatt, hanem mert annyira egy putri az egész ország, de ne a kérdésbe köss bele, hanem válaszolj rá léccives.:D
2014. szept. 1. 21:57
 13/25 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom, mi van veled, én tökre jól érzem magam ebben a jólétben és magasról cseszek rá, hogy mennyi néger meg arab kínlódik máshol. Nem is ismerem őket, mit foglalkozzak velük?

Ellenkező esetben az én kínjaim sem érdekelnének senkit.

2014. szept. 1. 21:57
 14/25 anonim ***** válasza:
30%
Igaza van az utolsónak, kit érdekelnek azok a mocskos négerek?Annak a válaszolónak is igaza volt aki írta hogy genetikailag alsóbbrendűek, és ez látszik is.
2014. szept. 1. 22:02
 15/25 anonim ***** válasza:
31%
Egyesek szerint azért mert itt Európában adottak a földrajzi adottságok, Afrikában meg nem. Pedig ez hülyeség ! Pl. Észak-Amerika is megfelelő földrajzilag, mégsem építettek űrhajókat az őslakosok, és valószínűleg ma sem építenének, még ha békén hagytuk volna őket, akkor sem! Lehet még jönni azzal, hogy a középkorban az arab világ fejlettebb volt az európainál. Erre az a magyarázat, hogy akkoriban a kereszténység nagyon visszafogta az európaiakat. A kérdésre a helyes válasz csak is az lehet, hogy a fehér ember feljebb való a többinél !
2014. szept. 1. 22:04
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

"Az osztrákok németek, a magyarok meg putris szlávok.

Persze, hogy felsőbbrendűek genetikailag és kulturálisan is."

Megmosolyogató iromány, amikor öreganyádék még a fákon ültek. :)

2014. szept. 1. 22:12
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám a négereket alsóbbrendűnek.

Inkább csak másban jók, mint a többiek.

A kelet-ázsiaiak (japán, koreai, kínai) a legokosabbak,ők rendelkeznek a legmagasabb átlag IQ-val, de fizikailag gyengék, kicsik.

A feketéknek van a legalacsonyabb átlag IQ szintje, viszont fizikailag jobbak, mint az ázsiaiak és az európaiak.Jobb az állóképességük is, könnyebben fejlődnek fizikailag.

Nem véletlen, hogy a legjobb futók mind feketék.

Az európaiak meg, az ázsiaiak és a feketék között vannak a fent említett szempontok alapján.

Okosak, de nem annyira, mint az ázsiaiak, fizikailag jobbak az ázsiaiaknál, de a feketéknél gyengébbek.

2014. szept. 1. 22:14
 18/25 Napfonat ***** válasza:
62%
Az Egyesült Államok (az EU és a többi angolszász ország támogatása mellett)a mai napig rablóhadjáratokat vezet! Irakot a földgázért és a kőolajért, Afganisztánt az ópiumért (amely 4000 milliárd dolláros bevételt jelent neki, hiszen Afganisztán adja a világ ópiumtermelésének 85%-át), Líbiát a Goldman/Sachs javaslatára szintén az USA támadta meg, mivel Kadhafi visszakérte az aranyát a Goldmann-tól! Iránban is rengeteg a kőolaj, most ott szaroznak az amcsik a kvázi atomfegyverrel (egyébként Irakra is azt hazudták, hogy tömegpusztító fegyverük van, aztán kiderült, hogy hazudtak). Venezuela óriási készletekkel rendelkezik, Hugo Chavez meg is halt nagy hirtelenségben, amikor vörös ingben kezdett járni. Szóval ezért élnek nyugaton jól, nekünk meg csak csurran-cseppen az asztal alá, mint a kutyának a csont!
2014. szept. 1. 22:22
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Japán és Dubai már smafu?
2014. szept. 1. 22:25
 20/25 A kérdező kommentje:
Japánt írtam, igazából Dubaj is az Arab országok alá vehető (bár egy város).
2014. szept. 1. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!