Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi lesz Kárpátaljával a...

Mi lesz Kárpátaljával a jövőben? Független lesz? Vagy marad Ukrajna része? Vagy autonóm tartomány lesz Magyarországon/Ukrajnában?

Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 12:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
5-ös vagyok, köszönöm hogy a többség, toleráns és visszafogadó velünk külhoniakkal, ez végtelenül jólesik.
2014. aug. 28. 16:56
 12/18 anonim ***** válasza:

Putyin megmondta:

,,Magyarországnak Kárpátalja kell?Megkapja!‘‘

Elég nagy a valószínűsége,hogy visszakerül Magyarországhoz.

2014. aug. 29. 23:32
 13/18 A kérdező kommentje:

Elnézést, bocsánat, nem hetesre hanem hatosra gondoltam!

Ő merítette ki a hazaárulás fogalmát! Veled egyetértek, hetes. Mégegyszer bocsánatot szeretnék kérni, de csak most vettem észre, hogy nem te szóltad le az 5-ös válaszolót.

2014. okt. 23. 14:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Töröltek egy választ, ha jól megfigyeled, rám gondoltál, amikor írtad a kommentet, még én voltam a hetes. Tehát, miért lennék hazaáruló? A kérdés maradt.
2014. okt. 26. 10:01
 15/18 A kérdező kommentje:

"Ha annyira Magyarországhoz akarsz tartozni, már rég átköltözhettél volna. Magyar meg bárhol lehetsz, az nem országfüggő."

Pontosan ezért a mondatodért.

2014. okt. 26. 14:55
 16/18 anonim ***** válasza:
De mi volt ebben a mondatban a hazaáruló? Nem lehet magyar bárhol, vagy mi? Ha meg ide akar tartozni, akkor jöjjön nyugodtan.
2014. okt. 26. 20:08
 17/18 A kérdező kommentje:
Csakhogy az ő szülőföldje Kárpátalja, ahol nemigen lehet magyar. Az ukránok nem kedvelik a nemzetiségeket, bár ennek meg is lett az eredménye: a kelet-ukrajnai háború. Ő kárpátaljaiként akar magyar lenni, úgy hogy Magyarországon él, de ne kelljen Kárpátaljáról, az édes otthonából, a szülőföldjéről elköltöznie. Tehát ezért vagy hazaáruló.
2014. okt. 26. 21:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Azért vagyok én hazaáruló, mert valaki más olyat akar, aminek köze sincs a valósághoz? Kárpátalja nem része Magyarországnak, tehát nem lehet egyszerre ott is és Magyarországon is élni.

Azt viszont még mindig nem értem, hogy ennek mi köze a hazaáruláshoz. Tudod egyáltalán, mit jelent a hazaárulás?

2014. okt. 27. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!