A szélsőjobboldalon miért veri minden szerencsétlen arra, hogy Oroszország, Kína, Észak-Korea és a többi nyomi állam nemsokára leveri a Nyugatot?
" egyedül a munkabér ami irigyelni való."
Azt meg úgyis tőlünk lopják. Ha a nyugatot valaki agyhelyen vágja az nekünk csak jó lesz. Itt annál magasabbak lesznek a bérek minél több nyugati nyomit vágnak agyhelyen.
@20:26
Abban a cikkben, amire hivatkoztál, leírják, hogy az elkövetők pakisztániak voltak, ők erőszakoltak meg 1400 gyereket.
Vagyis nem a nyugat rohad, hanem a kelet...
"Abban a cikkben, amire hivatkoztál, leírják, hogy az elkövetők pakisztániak voltak, ők erőszakoltak meg 1400 gyereket.
Vagyis nem a nyugat rohad, hanem a kelet..."
Na és kik engedik be a "keletet"?
Kik pol. korrektkednek, multikultiznak?
Nem kell a nyugatot lenyomni, lenyomja az saját magát a multikulturalizmusával.Meg a hasonló gondolkodású emberekkel, mint azok a szociális munkásokkal, akik a cikkben szerepelnek.
Szerintem a nyugat nem a tökéleteség de még mindig jobb mint a kelet.
Most jönn a logika:Ugyebár a komonizmus keleti jelenleg kínia és É-Korea is az van.Koreába éheznek és fejletlenek,kínába gyorsan fejlődnek de még ígyis alulmaradnak nyugathoz képest,Oroszország+Magyarország még nem tért vissza a rendszerből ezen kívül hol jobb az élet itt vagy NYUGAT bármely államánál.És orrbán azt is montam hogy india is "sztár" állam.Nevetséges a sok ember egymáson tapos a kilósé.És ezért jó a kelet?
Mint montam nyugat se tökéletes de jobb!(Ez saját vélemény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!