Prométeum kérdése:
Tényleg annyira frankó hogy már 3. szóra Merkel nyerte meg a választásokat Német országba? Tényleg annyira jólét a Német országba?
Figyelt kérdés
Állítólag jólét van Németországban,de sok bevándorló, meg erősödik az euró szkepticizmus2014. aug. 23. 20:41
11/13 anonim válasza:
"Dixlesziás vagyok, úgy hogy ez van, jobban nem tudtam kijavítani,"
1. A diszlexiás olvasási zavarral küzd;
2. maximum diszgráfiás lehetnél, de az automata helyesírás-javító akkor is segít!
12/13 A kérdező kommentje:
Még így is, vacakol az egér, mert csak a bal gombot tudom használni de még egy ilyen válasz a helyesírás-al kapcsolatba és ezt a kérdést inkább törlöm. Nem hiszem el hogy nem lehet épkézláb válaszokat adni, egészen addig fel teszem újra meg újra ezt a kérdést akár 100000000000000-szor amíg nem lesznek normális, válaszok, nem érdekel a helyesírás, felrúgom a szabályokat, ha olyan kedvem van, új szabályokat csinálok, és kész saját játék szabályaim szerint élek. Ez kb olyan mint ha valaki a természet tudományok kérdésre a divatról kezdene írni. Ez most így sikeredett ez van, ezt kell szeretni, felesleges látszat dolgokkal itt foglalkozni,felehet tenni arra vonatkoztató kérdéseket is máshol, nem itt.
2014. aug. 23. 22:07
13/13 anonim válasza:
Ha Merkelt leváltják akkor meginog Németország mivel ottan még mindig vannak rejtett náci pártok, kitudja lehet a következő megint egy birodalmat akar építeni, a kérdésedre válaszolva:igen jólét van a németeknél de a bevándorlás ügyük miatt az emberek terrorban élik mindennapjait a migránsok miatt, hmm újra kéne nyitni Dachaut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!