Ha lesz orosz intervenció, akkor a nyugat ölbetett kézzel fogja nézni?
Figyelt kérdés
Ha pedig beavatkozik az világháborúhoz vezetne?2014. aug. 23. 11:32
1/4 anonim 

válasza:

Erősödnének a gazdasági szankciók, de szerintem ebben az esetben sem avatkoznának be katonailag a nyugati nagyhatalmak, ahogy Oroszország is magára hagyta szövetségesét, Szerbiát a NATO támadása idején 1999-ben.
Viszont lehet, hogy fegyverszállítmányokkal támogatnák Ukrajnát.
Ha esetleg mégis beavatkozna a nyugat, az sem vezetne világháborúhoz. A konfliktus ebben az esetben is valószínűleg megmaradna a nagyhatalmak közti helyi háborúnak, mint például a koreai háború.
2/4 anonim 

válasza:

Ott akadtam el, amikor kellő pátosszal és aljassággal intervenciónak nevezted egy független ország katonai megszállását.
3/4 A kérdező kommentje:
Én meg ott akadtam el, hogy nem válaszoltál a kérdésre, hanem helyette egy sértő mellébeszélést írtál.
2014. aug. 23. 13:24
4/4 anonim 

válasza:

Biztos, hogy nem csak nézni fognak ölbe tett kézzel, mivel, ha így lenne eleve nem próbálta volna bea nyugat Ukrajnát az EU-s, NATO-s tagsággal. Pontosan tudták jól, hogy következménye lesz és nyilvánvalóan a következményekre is készültek, tehát mindenképp lesz összecsapás valamilyen formában ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!