A Hamasz jelentése szerint hány hamasz harcos esett el a jelenlegi háborúban?
A civil az civil teljesen mindegy hogy férfi, nő vagy gyerek.
Egyébként az ENSZ 1848 halott ügyét vizsgálta ki és a vizsgálat szerint ebből 1402 civil volt.
Az fix hogy az az 1402 ember nem volt mind civil. Ugyanis a 20 és 30 év köztiek száma aránytalanul nagy volt de ez is csak olyan 34%-ot teszi ki.
Bár én próbálok pártatlan maradni (igazából egyik nép sem a szívem csücske) de ennek ellenére egyszerűen borzalmas hogy ennyi civil meghal. De ezért mind a két nép felelős. Az egyik azért mert pajzsként használja őket, a másik pedig azért mert ettől függetlenül szemrebbenés nélkül odalő aztán próbál magyarázkodni.
Mármint a gázai övezet lakosságához képest aránytalan, ugyanis a teljes lakosság 8-9%a van 20-30 év között.
Én értem hogy a háborúban meg szoktak halni civilek is, ez sajnos benne van a pakliban. Viszont az izrael számára legkedvezőbb becslések alapján is majdnem 1000 civil halt meg eddig.
Miért sikerülne békét teremteni ?
Kb. 50 éve háborúznak , miért pont most hagynák abba ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!