Ha már a nyugat-európai keresztények is veszélyben vannak, akkor miért erőltetik még mindig a multikulturalizmust, bevándorlást?
15.34
a zsidókat, ufokat és szabadkőműveseket kihagytad. akkor már legyünk precízek...
tetronak
En tobnyire eyetertek veled, es fel is szoktalak pontozni - de most NEM.
Nekem semmi bajom a multikultival, amig valaki othon csinalja egyedul(egyedul, mert ha veri az asszonyt, ugyanis az o kulturaja szerint neki azt szabad, hat nekem az sem tetszik).
Azellen azonban a leghatarozottabban tiltakozom, hogy barki RAM eroltesse a kulturajat. De meg ennel is hatarozatabban tiltakozom azellen, hogy valaki terrort alkalmazzon a kulturaja terjesztesere.
Magyarul: vannak olyan kulturak, amelyek nyiltan, politikai cellal terjesztik (vagy akarjak, vagy szandekoznak terjeszteni) a sajat kulturajukat.
Nekem semmi bajom egy muzulman vallasu emberrel. De bajom van azzal a muzulmannal, aki INNEN EUROPABOL elmegy Irakba, Gazaba, Sziriaba a terroristakkal egyutt harcolni, aztan IDE JON HAZA, europaellenes ideologiajaban megerosodve.
En ezeket NEM ENGEDNEM VISSZA EUROPABA. Pont.
17.21
az hogy valaki muzulmán, attól még nem lesz terrorista. sőt. egy elenyésző kisebbségük az csak. ráadásul minden vallás közül a muzulmán az egyik legbefogadóbb. az meg már a vicc határa, hogy a multikulturalizmus fogalmat a terrorizmussal állítod párhuzamba. a multikulturalizmus része az is, hogy ehetsz bárhol gyrost már manapság. én szeretem a gyrost. neked miért rossz ez? vagy robbant már az arcodba valaha egy laffa?
tetro,
nem hiszem el,hogy nem erted, amit mondok.
A multikultival semmi bajom. Sot. En is szeretem a szusit meg a humuszt.
De nyilvanvalo,hogy nem errol van szo, hanem arrol, hogy vannak, akik VISSZAELNEK a multikulti (jelen eseten meg a demokraciat is odatennem) fogalmaval.
Tudom, milyen nehez a hatar meghuzasa, mert a torvenyek ALTALANOSAK, az esetek pedig EGYEDIEK. De szembe kell nezni azal, hogy VANNAK visszaelo egyedek.
Az elobb meghuztam egy hatart: aki elment innen terroristaknak segiteni, az nem multikulti, hanem terrorizmus, es azok ide ne jojjenek vissza.
Es azt is tudom, hogy abban a pillanatban, ahogy huzok egy hatart, lesznek visszaelok a masik oldalon. Lesznek olyanok, akik nem a vissztero terroristak ellen fognak tuntetni, hanem ALTALABAN a muzulmanok ellen. (Azzal a felkialtassal, hogy minden muzulman terrorista, - ami termeszetesen nem igaz)
Mind a hatarok meghuzasa, mind a meg nem huzasa veszelyes.
De megoldasom az nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!