Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha a liberális demokrácia sem...

Ha a liberális demokrácia sem képes megteremteni az etnikumok közti békét, biztonságot, akkor mi lenne a teendő?

Figyelt kérdés
Az USA-ban, Franciaországban, Egyesült Királyságban is gyakoriak a zavargások. Sokan elutasítják a multikulturalizmust. Az etnikumok inkább külön negyedekbe költöznek, elkülönülnek egymástól. A bevándorlásellenesség is egyre nő.

2014. aug. 15. 13:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én nem a kurucon olvastam.
2014. aug. 15. 15:29
 12/24 anonim ***** válasza:
És! Majd akkor ugass,hogy fel van fújva az egész, ha majd téged támadnak meg, és szórják ki a szemed, meg lyukasztja át a mellhártyád egy rakás cigó. Ez neked felfújás? Tehát ez neked a normális. Kár, hogy te is szavazhatsz.
2014. aug. 15. 15:31
 13/24 anonim ***** válasza:
7%

"Én nem a kurucon olvastam."

Az egyetlen lényegtelen részt sikerült kiemelned, ügyes vagy.

2014. aug. 15. 15:31
 14/24 anonim ***** válasza:
12%

"És! Majd akkor ugass,hogy fel van fújva az egész, ha majd téged támadnak meg, és szórják ki a szemed, meg lyukasztja át a mellhártyád egy rakás cigó. Ez neked felfújás? Tehát ez neked a normális. Kár, hogy te is szavazhatsz."

Te is csak azt látod, hogy "cigány", és csak felhoztam egy példát, hogy ha nem cigány az elkövető, számotokra le van sza.rva. Remélem téged meg lelő egy fehér, és akkor mondd, hogy milyen egy übermensch a "fajtánk".

2014. aug. 15. 15:34
 15/24 anonim ***** válasza:
92%

57 százalékos, látom nem érted.

Igen, vannak bűnöző fehérek, ezt senki sem tagadja.

De, az arányok egész érdekesek.

A cigányok között rengeteg a bűnöző, sőt magas termékenységüknek köszönhetően egyre több és több.

A szegénységet pedig ne kapcsoljuk össze a bűnözéssel.

Amit a cigányok csinálnak, az a kultúrájuk része.Nekik valójában külön törvényeik és teljesen más értékrendjük, felfogásuk van.

Az ő kultúrájukban, a lopás nem bűn, nem szégyen, viszont a munka az bűn.

Náluk van az a mondás, hogy "csak az dolgozik, aki nem elég ügyes, hogy lopjon".

2014. aug. 15. 15:45
 16/24 anonim ***** válasza:
5%

A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.

Lényegtelen, hogy hány %-ban több a bűnöző közöttük. A bűnözőket börtönbe kell zárni, bőrszíntől és vallástól függetlenül, szóval most mellétrafáltál, mert nem erről van szó.

A lényeg itt az, hogy egy külföldről kiragadott eseten csámcsognak itt egyesek, mert a közelben épp nem találtak hasonlót, de ellenkező esetben sunyítanak. Kettős mérce.

2014. aug. 15. 15:50
 17/24 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy az ellentétek, elkülönülés oka a bőrszín, inkább a kulturális, szociális tényezők számítanak.

Az amerikai, angliai, franciaországi feketék, kelet-európai cigányok között is vannak, akik igényesek, intelligensek, tanultak, jobb módúak, ők a fehér városrészekbe költöznek. Tehát van átjárás, a szegregáció a liberális demokráciákban nem hivatalos szabályozás miatt alakul ki, hanem természetes módon, piaci alapon. A fehérek között is akadnak, akik lecsúsznak, lemaradnak és kiszorulnak a fekete-, bevándorlónegyedekbe, cigány városrészekbe.

2014. aug. 15. 17:17
 18/24 anonim ***** válasza:

tanulni.

elsősorban azért, hogy legyen valós ismeretünk a világról és ne a pártpropagandát visszhangozzuk.

a náci népírtás/elnyomás sem békének számít.

"illiberális" demokrácia nincs, azt diktatúrának hívják.

franciaország meg nem teljesen multikulturális ország, inkább nacionalista.

"liberalizmus bukott eszme" - próbálj ilyet mondani egy diktatúrában hogy az bukott eszme.

ez a baj, hogy az átlag magyar nagyon együgyű, ezért hullik termékeny talajra a pártpropaganda.

úgy látszik, tényleg kell ide 4 év diktatúra, hogy észbe kapjanak az emberek, mégsem oroszország meg kína az álom.

2014. aug. 15. 17:44
 19/24 anonim ***** válasza:

Brazíliában nem foglalkoznak azzal, hogy ki milyen színű.Az USA-val ellentétben nincsen mindenféle faji, etnikai törvény meg szabályozás, "harc a rasszizmus ellen" meg egyebek.

És melyik országban van nagyobb rasszizmus?Az USA-ban vagy Brazíliában?

Segítek, az USA-ban.

2014. aug. 15. 18:29
 20/24 A kérdező kommentje:

"És melyik országban van nagyobb rasszizmus?Az USA-ban vagy Brazíliában? Segítek, az USA-ban."

Még nem jártam egyik országban sem, de amit filmeken láttam, olvastam, az alapján nagyon hasonló a helyzet. A feketék, romák felzárkóztatása még egyik országban sem sikerült. Állítólag talán Kubában van a legnagyobb integráció, egyenlőség, de ott liberális demokrácia helyett kommunizmus van és az emberek szegények.

2014. aug. 15. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!