Szerintetek a magyarok elnyomása Szlovákiában a nép akarata vagy a vezetésé?
" A magyarok mindenkinek csak jót akartak és ez a hála. Hát köszönjük szépen."
Ja! Meg Jézus is magyar volt, és nem galamb hanem turulmadár szállt le Mária vállára! És EZ A HÁLA??? Köszönjük. Nagyon szépen köszönjük!
A jobbos köcsögöké!
Én voltam Szlovákiában egy hetet még középiskolásként. Voltunk Rév-Komáromban, Ógyallán, Nyitrán, Selmecbányán, meg ahol még út közben megálltunk. Sehol nem ért minket atrocitás, pedig magyarul beszéltünk. Az ógyallai Lidl-ben a szlovák pénztáros tört magyarral szolgált ki minket amikor meghallotta, hogy magyarul beszélünk. Nyitrán sem vertek meg minket, normálisan viselkedtek velünk!
Senki nem nyomja el odakinn a magyarokat, nem kellene ilyen hazug butaságokat terjeszteni!!!!
Megvetem, mikor embereknek az a legfontosabb dolga, hogy népeet/nemezteket utálnak, és gyűlöletet szítanak. A kérdező ebbe a kategóriába tartozik.
Én nem ezt tapasztaltam Torna, Szádelő környékén.
A benzinkutat letagadták, h van a településen, a boltban meg egyszerűen nem szolgáltak ki.
Elég egyértelmű, h alapból is utálják a magyarokat, de a vezetők között is vannak, akik hergelik a népet.
Sőt, kevesen tudják, hogy az első oláh iskolát magyarok alapították Erdélyben az edélybi oláhok részére, a Kárpátokon túli oláhoknak még nem volt iskolájuk. Az első oláh nyelvű Bibliát magyarok nyomtatták nekik (talán Brassóban).
Szándékosan nem a román szót használtam, mert az 1840-es évekig a "román" szó még nem is létezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!