Kanada rasszista, mert vízumkényszert akar bevezetni?
Figyelt kérdés
Mert újra vízum kényszert akar a magyarországi "üldözöttekkel "szemben.Pedig a bodzaszedőket átképezhetnék,bányásszá vagy favágóvá,láttam a TV-be hogy nagyon magas szakmai képzés folyik náluk.2010. jan. 11. 21:11
1/9 anonim válasza:
Nem rasszisták és főképp nem hülyék, hogy befogadják a sok buckalakót, akiket nem lehet képezni. Minek fogadnának be potenciális bűnözőket?
2/9 anonim válasza:
A selejt eletkeptelen sehova nem kell.
Gazdatest nelkul elpusztulnak.
3/9 anonim válasza:
Kanadát nem merik lerasszistázni az itthoni véresszájú jogvédősködő Taigetosz-pozitív csúszómászó zsidajlibsi taknyok,csak az adófizető magyar állampolgárokat.
4/9 anonim válasza:
Kíváncsian vártam az mszp, szdsz és a többiek elhatárolódó nyilatkozatait, a csúnya rasszista Kandától. Sajnos eddig nem találtam. Biztosan figyelmetlen vagyok...
5/9 anonim válasza:
Ja, mert Kanada még külön arra fogja költeni a pénzt, hogy a hozzájuk bevándorló 8 általánossal se rendelkező emberket átképezze...
Egyébként is Magyarországgal szemben akar vízumot, nem csak egy rasszal, szóval helyből ugrott a rasszista elmélet.
7/9 anonim válasza:
Menjenek ki a Harkonnen korcsok az USA-ba, oda már nem kell vízum. A KKK majd megmutatja nekik, hol lakik az Úristen...
8/9 anonim válasza:
Hát nem is a munkanélküli magyar rakétatudósok, és űrállomástervezők bevándorlása miatt vezetnék be újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!