Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Amerikának valóban ennyire...

Amerikának valóban ennyire nem számít (hat) az emberélet?

Figyelt kérdés

Egyszer ez: [link]

Másodszor meg csak azért leromboltatni a WorldTrade Center két tornyát, mert elavultak voltak és kellene már építeni helyette újakat, meg a másik így majd utána a világon mindenkit le fogunk tudni hallgatni (nem lesz apelláta senki részéről!)+még felküldték azt a rengeteg tűzoltót is. Egyáltalán miért indultak befele, hiszen nyilvánvaló volt, hogy össze fognak omlani. önként elkezdtek felfele lépcsőzni a halálba. Érdekes ez az Amerika.

2014. aug. 3. 13:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szívesen, bármikor.
2014. aug. 3. 19:02
 22/22 A kérdező kommentje:
Jól belenyúltam a közepébe. Nem számítottam ennyi válaszra. Természetesen tudom, hogy a terroristák voltak a tornyoknál az elkövetők. De belegondoltatok már, hogy melyik ország lesz az első amelyik betámad mindenkit mihelyst fogyóba kerülnek az olajtartalékok? (mondjuk kész csoda, hogy még nincsen kifogyva) Szerintetek mikorra tehető az időpont, hogy vészes lesz az olajhiány?
2014. aug. 3. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!