Davidpsp kérdése:
Szerintetek kifog robbanni a harmadik világháború?
Figyelt kérdés
Az emberek állandóan háborúznak, lelőttek egy Maláj gépet, Izrael támadja Gázát, Kolumbiában drog háború van és Mexikóban is drog háború van. Ha az oroszok megtámadják az amerikaikat, akkor lesz az igazi harmadik világháború ?#Amerika #ország #Izrael #konfliktus #Oroszország #atombomba #III. világháború #terrorizmus #hatalom #Palesztina
2014. júl. 28. 11:50
11/19 anonim válasza:
""Köszönjük Emese!
A bolygó megsemmisülése alatt az élet teljes megszűnésére gondoltam.""
Előbb tanulj meg fogalmazni mielőtt írogatsz!
12/19 anonim válasza:
Igen.
Már alig várom!
Hulljon az emberek férgese!
14/19 anonim válasza:
Nem kell ehhez konfliktus csak még a háttérhatalomnak és Izraelnek nincs rá szüksége hatalma megerősítésére.
15/19 anonim válasza:
Nem fogom kifejteni, fáradt vagyok, csak a kérdésre válaszolva, igen szerintem LESZ. (legfőképp nem a te általad felsorolt okokra gondoltam. hosszú.)
16/19 anonim válasza:
IGEN!!!
A világháború ki fog robbanni!!!
Azok akik nem hiszik el túlságosan vakok!!!
A hírközlési eszközök hatása, "a majd lesz valami", túlságosan erős az emberekben!!!
Ha egy picit a dolgok mögé nézünk és olvasunk a sorok között rájöhetünk: MANIPULÁLNAK minket!!!
Ez egy nem most megtervezett háború lesz!!!
A kérdésedre a választ ezen az oldalon megleled: masodikeljovetel.hu
17/19 anonim válasza:
A sok hozzászólást olvasva itt a GYK-n az emberben az az érzés támad,hogy a 3 világháború már régen kitört,csak nem a fegyverekről szól,hanem az egyre fokozódó értelmi és erkölcsi eltévelyedésről(őrületszerű megzavarodásról).
18/19 anonim válasza:
nem fog. győz a Jobbik és rendre int mindenkit :)
19/19 anonim válasza:
Ez egy hosszú interjú, az első fele kapcsolódik ehhez a kérdéshez. Lehet vele nem egyet érteni, de elgondolkodni rajta akkor is érdemes:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!