Milyen lesz idén a kazsualitás?
Figyelt kérdés
tavaly egyáltalán változott jelentősen?2010. jan. 10. 15:57
1/7 anonim válasza:
te tudod, hogy mit szeretnél kérdezni?
2/7 anonim válasza:
Kauzalitás
Nyelv: latin
Okság; az anyagi világ jelenségei közötti azon szükségszerű összefüggés, hogy az egyik jelenség; az ok kiváltja a másikat, az okozatot.
3/7 anonim válasza:
Idén főleg dél-Magyarországon várható sok kazsualitás, elsősorban Baranya megyében, északon ezzel szemben erős hiánya lesz megfigyelhető a kazsualitásnak, sőt lesznek teljesen kazsualitás mentes települések, például Komárom, Almásfüzitő, Dorog stb. A nemzetközi kazsualitás egyre fokozódik! Már idén is több kazsualitást figyeltek meg Oroszországban az északi-srakkör közelében, illetve az ausztráliai Alice Springs térségében, ami azért érdekes különösen, mert errefelé, jó 50 éve nem láttak kazsualitást. Állítólag a NASA idén tervez egy kazsualitást felvinni a Nemzetközi űrállomásra.
4/7 anonim válasza:
Ez a kérdés igen csak megmosolyogtató. :)
6/7 anonim válasza:
Tavaly változott jelentősen, de idén is fog bizonyos mértékben.
De jót röhögtem, köszi! :)
7/7 anonim válasza:
Én ezzel a kérdéssel megvártam volna a választásokat.
Akkor lesz itt nagy változás a kazsualitás tekintetében, ha nyer a fidesz.
Kérdező! Tiéd a pont, fin*om nincs arról, mit kérdezel, de jót röhögtem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!