A Zsidó Állam miért lőtt szét egy iskolát?
Nem unjátok még? Videók, képek, híradások mutatják, ahogy nagy felnőtt arabok gépfegyverrel terelik a gyerekeket oda, ahová tudják, hogy a következő légicsapás érkezni fog. Mindenki tudja, hogy hamasz terroristák zárják be azokat a gyerekeket kizárólag a politikai haszon érdekében. Ha te gyújtasz egy tüzet, és én belelökdösök embereket, akkor te vagy a hibás, vagy én? Ha a terroristák nem kényszerítenék az embereket direkt a bombák útjába, akkor nem halnának meg. Ilyen marha egyszerű. Nem értem, hogy lehet őket támogatni ebben a kérdésben.
Ja de, értem. Szerettek zsidózni, és akármilyen logikátlan baromságot elfogadtok, amíg lehet zsidózni.
"Szerettek zsidózni, és akármilyen logikátlan baromságot elfogadtok, amíg lehet zsidózni."
Ez már így korrekt. Zsidózni aztat szeretek.
"Nem unjátok még? Videók, képek, híradások mutatják, ahogy nagy felnőtt arabok gépfegyverrel terelik a gyerekeket oda, ahová tudják, hogy a következő légicsapás érkezni fog. "
A parton játszó gyerekek meggyilkolásánál is így történt? Ott mégis merre volt a HAMASZ központ, talán beásták a homok alá? Ilyen tettekre nincs mentség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!