A Zsidó Állam miért lőtt szét egy iskolát?
Nincs joga lemészárolni gyerekeket.
De tudd, a zsidó állam kisbetűs összetétel.
Ugye csak azért kérdeztél, hogy kedvenc jobber agmenésedet előadd?
"Ha valaki megtámad, nekem is jogom van lemészárolni a gyerekeit?"
Csak ha zsidó vagyol.
Milyen vicces, hogy egy Izrael-kritikus kérdésre rögtön megjelenik pár fizetett iraeli, és arra következtetnek, hogy jobboldali vagyok.
Elárulom, hogy inkább a baloldal szokta támogatni Európában a palesztinokat. Én meg nem támogatok senkit, csak érdekel.
Tudom, hogy kisbetű, csak a múltkor kaptam egy figyelmeztetést, amikor kicsivel írtam, mert a modik nem tudták, hogy Izrael önmeghatározására utaltam. Így talán feltűnik nekik.
Ja, arrol beszelsz?
1. Nem lott ra egyaltalan
2. Az UNRA jelentette, hogy a hamasz 20 raketat helyezett el az iskolaban,
3. Az ENSZ fotitkar elitelte a hamaszt, hogy iskolakban harci anyagot tarol, es kulonosen felhaborodott azon, hogy meg az ENSZ-et sem kimelik.
Jo, hogy hozod a kepet. Ez egy tovabbi iskola, amire a HAMASZ lott, es 16-an meghaltak.
Csak eloszor megprobaltak az izraeliekre kenni, de tudod a hamasz raketakmak meg a maradvanyai is kulonboznek az izraeli tank-toltetektol, amit a hamasz hazudott, es a Guardian boldogan ugrott ra..
"A Zsidó Állam miért lőtt szét egy iskolát?"
Mert megteheti. Büntetlenül.
"Ha valaki megtámad, nekem is jogom van lemészárolni a gyerekeit?"
Nem. Neked nincsenek meg hozzá a jogaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!