Szerintetek ez igaz vagy kamu hír, amit olvasok?
2014. jún. 30. 18:57
1/6 anonim válasza:
Én ezt a 444-en is olvastam, bár azt nem tudni h ki csinálta ezt a képet, lehet csak egy szimpatizánsuk vagy nem tom, lehet igaz.
2/6 anonim válasza:
Nem lesz itt elfoglalás a Jobbik önként adja a kezükre az országot
3/6 anonim válasza:
Az iráni Forradalmi Gárda síita, gondoltam szólok ( a gyengébbek kedvéért, nagyon utálják egymást a szunnitákkal).
4/6 anonim válasza:
Nézzetek meg más hírportálokat és híradót.
Igen, igaz.
A tervükkel létrejönne a valaha volt legnagyobb iszlám kalifátus, aminek Magyarország is a rész lenne.
Remélem hamar elbuknak.
5/6 anonim válasza:
Na igen, ez nekem is szemet szúrt . iráni szunniták :D már vicces ez. kb olyan, mint amikor néger síelők támadják meg a sivatagi rókát - ahogy Hadházi mondta, biztos lehet, csak nem tudom elképzelni :D
Irán Irak nagyon nagy százaléka kb 98 felett síta. Tehát eleve hüeség. A szunnita a BÉKÉS ág, az a muszlimok legnagyobb része. Ebben nincsenek terrorosták mert eleve elveti a szunnita ág az erászak minden ágát. Kamuuuu
6/6 anonim válasza:
Az ILIÁ szunnita, úgyhogy ennyit a békés ágról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!