Ki mire tippel, mennyi Magyarországon a cigányság létszáma? Konzultáljunk erről. Normálisan.
Először is, mivel jogállamban élőnk és ma mindenki rasszista megbélyegzett aki cigány kérdést mert felvetni, annak közlöm nem vagyok "rasszista" de elítélem őket, nem azért mert cigányok hanem amilyenek.
Lássuk csak, tehát a népszámlálás és az "elismert" kb 120 ezer..... de sokan 500 ezer-1 millió közé teszik a számuk, de vannak olyanok is, akik többre, akár 1.500.000 vagy 2.000.000 közé teszik...... személy szerint én már a 1.000.000-os számot is túlzónak találom. ez a szám szerintem 800.000 alatt van de közelít felé.
A cigányba!
Egyik ismerősöm szociális munkás volt, ő ismeri jól a viszonyokat. Cigány magyar házasságban... mindig elcigányosodnak az utódok és többnyire a nő a magyar.
Ahogy én is megfigyeltem, a félvérek is általában a cigánysághoz állnak közelebb és olyan társaság tagjai is, mmint a fiatalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!