Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki mire tippel, mennyi Magyaro...

Ki mire tippel, mennyi Magyarországon a cigányság létszáma? Konzultáljunk erről. Normálisan.

Figyelt kérdés

Először is, mivel jogállamban élőnk és ma mindenki rasszista megbélyegzett aki cigány kérdést mert felvetni, annak közlöm nem vagyok "rasszista" de elítélem őket, nem azért mert cigányok hanem amilyenek.

Lássuk csak, tehát a népszámlálás és az "elismert" kb 120 ezer..... de sokan 500 ezer-1 millió közé teszik a számuk, de vannak olyanok is, akik többre, akár 1.500.000 vagy 2.000.000 közé teszik...... személy szerint én már a 1.000.000-os számot is túlzónak találom. ez a szám szerintem 800.000 alatt van de közelít felé.

2014. jún. 19. 23:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
18%

A jobbik nem tünet, csak egy jól kitalált kft ami meglovagolja ezt és továbbra is érdekében áll a feszültség fenntartása.

Megoldással nem tudnak és nem is akarnak szolgálni, nekik ez a helyzet jó.

2014. jún. 20. 12:12
 22/37 anonim ***** válasza:

# 22:

Én inkább úgy mondanám, hogy az agresszívabb és elégedetlenkedő réteget kellett csak összegyűjteni valahova és ez volt a Jobbik szerepe, de a többi része igaz. Ők sem oldanának meg semmit.

2014. jún. 20. 12:14
 23/37 A kérdező kommentje:

Ó látom belefolyunk a politikába.

Jobbik mit oldana meg amúgy szerintetek? Régen nem az, aminek indult. Nagy jobbikos voltam anno.... de nem azért mert cigányokat nem szeretem vagy ilyesmi, pusztán azért, mert nemzeti érzelmű vagyok és úgy gondolom a józan fajtából. Éppen ezért én nem ott ragadok le, hogy revízió meg ilyen olyan szomszédaink húzzanak a franczba. De tény, hogy a jobbiknak egy marketing fogás volt a cigány kérdés. És a jobbik higgyétek el, minden csak nem magyar párt. Gondolkodjatok már...."demokráciában" egy valódi hazafias párt, ami ilyen célokat dédelget egyáltalán indulhatna? Ellehetetlenítik indulás előtt, nem hogy a parlamentben van...Sajnos Magyarország is olyan mint a legtöbb EUs állam. Egy háttérhatalomé a tényleges irányítás és ez hoz létre pártokat, és szervezeteket. "Amit nem tudsz legyőzni, annak állj az élére és vezesd te" hát itt a jobbikotok. Igazi hazafiak, kéret titeket, olvassatok utána, hogy mi is folyik a háttérben és hogy a jobbik ugyan ennek sokfejű szörnynek egy talpnyalója. Nem pártokban kell gondolkodni, hanem nemzetben és szívből. Mellesleg, én úgy vettem észre, hogy a jobbik támogatói között iszonyat számban vannak divatmagyarok is, akiknél kimerül a magyarságuk 1-2 félinfóba meg nem tudják mire, de verik magukat. De az kétségtelen, hogy a jobbik alsóbb rétege, tagsága az igazi magyar, akik elhiszik, hogy változás lesz és ébred a magyar és bíznak a pártban.....keserű csalódás lesz, de remélem még ezelőtt elpártolnak ezektől az álmagyaroktól.

Éljen a haza!

2014. jún. 20. 14:05
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Igazából mindegy, hogy mennyi a létszám. Mivel a születések száma, illetve a fiatal felnőttek száma a lényeges.

Az, hogy van x millió nem cigány nyugdíjas az országban nem sokat tesz hozzá a későbbi demográfiai mutatókhoz.

2014. jún. 20. 20:04
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
A " teljesen " cigányok lehet tényleg 700 000 körül vannak, de szerintem ehhez még simán hozzájön pár százezer félvér.
2014. jún. 21. 20:00
 26/37 anonim ***** válasza:
8%

(...)

1.5 és 2 MILLÓ közé saccolom!

???

2014. jún. 21. 20:10
 27/37 anonim ***** válasza:
11%
-minimum-
2014. jún. 21. 23:11
 28/37 anonim ***** válasza:
0%

Olyan min csapadék!

sok nem kell, de jó ha van..!

2014. jún. 21. 23:17
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Jó, ha van? Hát én kiválóan meglennék nélkülük.
2014. júl. 5. 02:44
 30/37 A kérdező kommentje:

@netekerdtovább

éld csak ki magadat itt.. Egyszer a tesókáiddal úgy is ki lesztek takarítva :)

na szebb jövőt! Abban nem lesz részetek, de a jobb iknak sem.

2014. júl. 6. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!