Mi az oka, hogy Franciaországban ilyen is megtörténik?
Én is utálom őket, de nem lincseltetnék meg egy 16 éves gyereket, főleg úgy, hogy kómába esik.
Szerintem ennek azaz oka, hogy Franciaországban, nyugaton igen elnyomják az emberekben ezeket a dolgokat és amikor kijön belőlük, akkor extra mennyiségben jön ki.
Magyarországon nagyon ritkák a rasszista bűncselekmények, ellenben arrafelé jóval gyakoribbak.
Nyugati országok a történelem folyamán mindig rasszistább népek voltak, mint pl a magyarok, különösen romákat utálták és üldözték az elmúlt néhány száz évben. Franciák 500 éve törvényben tiltották ki az összes romát az országukból, később visszaengedtek párat, de 100-120 évvel ezelőtt még rabszolga szinten tartották őket, 4-5 éve konkrétan deportáltak romákat, ami elég durván a rasszizmus csúcsa:
Én elég jól ismerem a francia helyzetet. Valószínűleg arabok vagy négerek verték meg.
A sima francia is utálja a cigányokat, de nem ennyire brutálisak. Az autó ablakmosó cigányokat ki nem állhatják. Láttam már olyat, hogy nagyon rosszul járt a cigány amikor lelocsolt egy szélvédőt.
A legjobb h más eseteket is felsorolnak, ahol elég keményen felléptek:D
És még a magyarok a nagy üldözők:D
Ez egy trükkös önmerénylet volt csupán, csakhogy az uborkaszezont kitöltse valamivel a nemzetközi tőke ölebeként szolgáló mainstream média.
Ha esetleg tévednék akkor bizonyos, hogy a pénzhatalom által eltartott liberális megmondóemberek (Akik véletlenül egy zsinagógában vitatták meg a titkos hadműveletet. Amiről csak azért tudok, mert keresztény fehér, francia emberként éppen ott tiltakoztam a éhiség, háborúk, meg úgy általában minden ellen amiből nem remélem hogy a politikai vonulatomnak haszna egy békés bár magányos tömegmegmozdulással.) keretében)sugalmazták azt a szintén félállati sorban vegetáló színes bőrű bevándorlókat uszítottam rá, hogy a nyolcéves nyugdíjasok helyett beteges vágyaikon ezen korcson éljék ki.
Akihez én nem soha sem nyúlnék.
Részben közegészségügyi okokból, másrészt azért a baltálib médiamétely úgy ferdítené el az esetet, hogy az ivarérett emberszabású nem is akart megerőszakolni és kirabolni, utána meg rituálisan feláldozni, hamvaimat meg eladni a vele egy bűnszervezetben ténykedő gyrososnak, valamint agresszivitásának megfékezésére nem a kétszer tarkón lövés volt a legalkalmasabb módszer.
Ezért a vele hasonló civilizációs szinten álló barbár hordák ismertették meg vele a multikultúrális társadalmat, amire ez a csupán sokszoros reprodukcióra és rombolásra képes lény, aminek egészen eddig a haszonélvezője volt.
Csak a megtévesztett és túlzottan érző keresztényi lelkülettel megáldott rendőrség munkatársainak kegyelmének köszönhette, hogy csak az elkövetőket hagyták futni és nem vasalt csizmáikkal védekeztek volna a szemmel láthatóan agresszív eszméletlenségben leledző génhulladékkal szemben.
Sőt egyes liberális jogvédő szervezetek még a bevett speciális igényű "személyeken" alkalmazott újraélesztési technikát is szakszerűtlennek és kegyetlennek minősíthette volna.
Ez nem rasszista tamadas volt, az akkor lett volna, ha bekesen setal az utcan es a borszine/szarmazasa miatt megverik.
Itt annyi tortent, hogy megagyaltak egy tolvajt, akit akkor is elvertek volna, ha torok, neger vagy kinai. Folosleges elovenni a rasszista kartyat, ebben az esetben egy dolog volt: ez egy tolvaj es ha mar a rendorseg impotens, akkor megoldottak ok.. Amugy tuti arabok voltak a tamadok,akar le is vaghattak volna a kezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!