Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Norvégiában hogyan tudják...

Norvégiában hogyan tudják betiltani a koldulást?

Figyelt kérdés

[link]

Egyáltalán lehetséges ez?Hogyan fogják megcsinálni?

Persze értem én, bizonyos román bevándorlók bajokat okoznak, de akkor miért nem toloncolják őket, ki?

Egyszerűbb lenne, mint betiltani a koldulást.

2014. jún. 17. 09:21
1 2 3
 11/21 Shai-Hulud ***** válasza:
31%
Azért szar lehet, ha már a saját mondatodat sem tudod értelmezni.
2014. jún. 17. 11:26
 12/21 anonim ***** válasza:
10%

Na az tök jó, h meg akarod szabni, h mire is gondoltam mikor írtam a választ.

Ez is a nyugati demokrácia???:))))))

2014. jún. 17. 11:28
 13/21 Shai-Hulud ***** válasza:
46%

Én???

Nekem aztán fogalmam sincs, mire gondoltál, mikor nevetségesnek nevezted a nyugatot, meg y demokráciájukat.

Én csak a szavaidat látom, a gondolataidat nem.

De lehet, hogy ezzel jobban is járok. :-)

2014. jún. 17. 11:32
 14/21 anonim ***** válasza:
10%

Nem jársz jobban, mert legalább ragadna rád valami.

Ha azt mondom, h nevetséges a magyar válogatott meg a nagy taktikájuk akkor utálom azt, h taktikáznak a játékosok?

Nem, hanem a magyar válogatottat meg az ő általuk képviselt játékot tartom nevetségesnek.

De te ehhez túl hülye vagy h átlásd.

És ne, ne kérd, h hozzak még példát, úgy se érted.

2014. jún. 17. 11:35
 15/21 anonim ***** válasza:
11%

És a többdiplomások még mindig csendben ülnek és nyomkodják hiánypótlóként a piros kezecskéket:)

Nagyon helyes!

2014. jún. 17. 12:10
 16/21 Shai-Hulud ***** válasza:

Valószínűleg nem ereszkednek le a te szintedre...

De nem értem, mit panaszkodsz, nem úgy néz ki, mintha a te hozzászólásaidat pontoznák le....

De hát tudjuk, hogy a demagógiát mindig többen követik. :-D

Na, isten áldjon, veled tényleg nem érdemes beszélgetni.

Ki sem látsz a szemellenződ mögül.

2014. jún. 17. 12:16
 17/21 anonim ***** válasza:
59%-os. Te szimplán csak veszekedni akarsz. Csodálkozol hogy nem állnak le veled? Kiállítottad magadról a bizonyítványt, láttuk, megértettük, és bocs de ehhez a szinthez -úgy látom- senkinek nincs kedve.
2014. jún. 17. 12:35
 18/21 anonim ***** válasza:
11%

Hmm úgy látom visszanyalt a fagyi.

Ha nem tudunk mit kezdeni és nincsenek érveink akkor dobjuk be a "nem ereszkedek le a szintedre" c. slágert:)

74% ugye még mindig nem érted, h mit írtam igaz?

Kevés volt a válogatottas példa mi?:)

És akkor te akarsz ereszkedni??

Inkább nem bírsz felkapaszkodni:D

2014. jún. 17. 15:45
 19/21 anonim ***** válasza:

Lám Norvégia is csak addig volt ilyen liberális, toleráns, amíg nem ismerték a cigányokat.

Megjelent pár ezer roma az országban és már rögtön átveszik a kelet-európai "szélsőjobb" mentalitását, törekvéseit, módszereit.

2014. jún. 17. 16:02
 20/21 Shai-Hulud ***** válasza:
42%

Megértettem szerencsétlenül sikerült hasonlatodat, ó nagytekintélyű, diploma nélküli, ámde igen okos, mindenkit kiosztó bölcs. Kérlek engedd meg, hogy tévedhetetlenséged hitében meghagyjalak, és bár látom, hogy ma két bal lábbal keltél fel és mindenáron kötözködni akarsz, de ha nem haragszol, nem adom meg neked azt az örömöt, hogy vitatkozzam veled.

Tudod mit? Legyen mindenben neked igazad, ha szerinted hülye minden diplomás akkor nyugodtan hidd ezt továbbra is, ha szerinted mindennek, és még az ellenkezőjének is a gonosz liberalizmus az oka, ebben a hitedben is meghagylak.

Mindezeken túl, hatalmas egód ellenére is mindig a diplomások utasításait fogod követni, azok fogják megszabni a munkádat, a körülményeidet, a kényelmedet, az egész életedet - neked pedig mindig savanyú marad a szőlő.

Nyugodtan utálkozhatsz tovább, mostmár legalább van miért. :-D

2014. jún. 17. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!