Ha valahogy vissza csatolódni hozzánk Erdély vagy Szlovákia, ti is úgy bánnátok a szlovákokkal meg a románokkal mint ők a magyarokkal?
Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 19:44
21/35 mustafa33 válasza:
18-as, ezt mond meg a szlovákoknak meg románoknak, vagy próbálj ott élni magyarként, de ne úgy hogy csak az ö nyelvükön beszélnél és azután mond meg a tutit.
22/35 mustafa33 válasza:
19-es, a másik fele meg dögöljön meg ?
23/35 mustafa33 válasza:
20-as, 10% magyar, de nem az ország egész területén él az a tíz százalék, hanem összefüggő tömbben a határ mentén.
A te felfogásod szerint úgy is lehetne akkor számolni, hogy EU-ban a magyarok csak 2%, tehát minek az önálló ország? Gondolkozz ember, mielőtt hülyeséget beszélnél!
24/35 anonim válasza:
Te gondolkodj! A kérdező nem a határmenti többségben, vagy részben magyarlakta területeket emlegette Szlovákiából, hanem úgy ámblokk Szlovákiát. Amúgy a déli sávban is van magyarlakta falu, van szlováklakta falu, meg van rengeteg vegyes (ebből van a legtöbb.) Másrészt meg a vegyes területen élők kölcsönösen beszélik -általában- egymás nyelvét, tehát nem áll fönn megérthetési probléma.
25/35 anonim válasza:
Kedves utolsó, már ne is haragudj, de amikor ezeket a területeket anno Szlovákiához, Romániához stb. csatolták érdekelt szerinted bárkit is, hogy ott többségben magyarok élnek? Na látod! Akkor minket miért érdekelne, ha ott most szlovákok, románok is élnek? És ha már Szlovákia, a határmenti falvakban élő szlovákok már szinte mind Trianon után költöztek oda, tudva azt, hogy egy elrabolt földre költöznek, szóval egyáltalán nem tudnám sajnálni őket.
26/35 anonim válasza:
Jó. tegyél rendet. csatolgass. puszi.
27/35 anonim válasza:
Nem akarok csatolgatni, sőt tulajdonképpen nem is szeretnék Magyarországon élni, de nem szeretem ha lekicsinyítik a problémát vagy csak legyintenek, hogy az már rég volt, mit akarnak még vele egyesek. Mert sajnos maradtak még rendezésre váró problémák és most nem a határok átrendezésére gondolok.
28/35 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy Carthago delenda est.
29/35 anonim válasza:
Esetleg még szemet szemért, és a világ megvakul.
30/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de csak én vagyok úgy, hogy egy országnak nem kell feltétlenül a saját etnikumából állnia csak?
Mármint, miért ne élhetnének szlovákok nagy számban Magyarországon?
2014. máj. 26. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!