Ki fogja megmenteni a világot az amerikaiaktól?
Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 21:59
21/28 anonim válasza:
Majd a Szabadkőművesek. Esetleg te is elintézheted: adj mindenkinek egy aranylövésre való kokaint, mondd, hogy C-vitamin, és hullanak, mint a legyek. Csak előbb tanulj meg angolul! A Jobbik biztos támogatni fogja anyagilag az ügyben.
22/28 anonim válasza:
:D :D :D Jelentettem a kérdést, mert ez a humor kategóriába is keménynek számít! :D :D :D
23/28 anonim válasza:
Ez nagyon ott van... :D Én is kivoltam a válaszoktól... :D
24/28 anonim válasza:
Amerika csak az oroszoktól tart.
25/28 anonim válasza:
Oroszok meg szövetséget kötnek a Kínaiakkal, és még sok másokkal. Át is fogja venni a hatalmat.
26/28 anonim válasza:
D :D :D Jelentettem a kérdést, mert ez a humor kategóriába is keménynek számít! :D :D :D
Csak nehogy az arcodra fagyjon a vigyor : az USA és Izrael
a világbéke legfőbb ellensége, akik háborút szítanak ahol csak tudnak.
27/28 anonim válasza:
Amerika kapitány egy korrupt dög!
28/28 anonim válasza:
Inább az a kérdés foglalkoztat engem, hogy ki fogja megmenteni Magyarországot az orbán-rezsimtől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!