Egy amerikai - orosz háborúban ki lehetne a győztes?
Ezt én így nem tudnám megmondani(ki az aki igen?)de annyit feltétlenül tudok hogy én az oroszoknak"szurkolnék".
Már ha lehet egy háborúban"szurkolni"nem pedig elszenvedni...
Az amerikaiak túlságosan szeretnek más dolgába beavatkozni miközben odahaza is lenne elég tennivalójuk míg az oroszok csak a saját érdekeiket nézik.
Bár lehet hogy mindkét hozzáállás ugyanaz?:-)
Mindegy...én az oroszokkal szimpatizálnék.
Többek közt errőlszól a Red Alert 2 is.
A válasz: Amelyikkel én játszom! :D
Attól függ, hogy a szövetségeseik csatlakoznak-e, függ is attól, hogy milyen területen játszódna a háború.
Oroszokat Oroszország területén nem lehetne legyőzni,az amerikaiakat sem az USA területén.
"az amerikaiakat sem az USA területén"
Pláne, hogy náluk nagy hagyománya van a polgári lőfegyvertartásnak :D:D
A 320 milliós országban 400millió lőfegyver van eladva, van olyan család, akinek a magántulajdonát képezi 30-40 félautomatásított gépkarabély, amibe gyakorlatilag csak egy-két kisebb rugót kell visszahelyezni, és mil-spec lesz belőle. És ez nem ritka.
Kérdező, realitást akarsz? A jenkik felhelyezhetik análisan a fegyvereiket, ugyanis a legkomolyabb tűzerő, az atomfegyver, az ICBM, az bizony ruszkiföldön is bőséggel megtalálható. Szép kis modern Topol hordozórakétákkal, amik hamarabb érnek célba, minthogy a NORAD jelezné azokat. Egy full-scale atomháború során a nagyobb jenki és ruszki városok elporladnának, a maradék pedig egyik kontinensen sem volna képes már hatékony háborút vívni egymással. Na ez történne.
USA vs Orosz háborúból az jön ki legjobban aki pénzeli.
Jah, meg az aki kimarad belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!