Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen megfontolásból szállíto...

Milyen megfontolásból szállították Harkiv polgármesterét izraeli kórházba?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 16:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én itt olvastam, bár mondjuk mindegy is a dolog, innen vette a át a kuruc is:

[link]

2014. ápr. 29. 20:08
 12/17 A kérdező kommentje:

10: itt láthatod a 12-es válaszoló írsát is. A 11-es kommentre nem válaszolok, mert úgyis törölve lesz a vállalhatatlan stílusa miatt. Megszoktuk a jobbik-fóbiásoktól ezt a hangnemet, de azért jól esik töröltetni :).

Szóval jelenlegi írásom inkább a 9-es és 11-es válaszolóra vonatkozik majd néhány perc múlva. A 9-esnek még annyit, hogy az MTI-t jelölte meg forrásnak. De nem hiszem, hogy az amerikai népszava megírta; tudom, neked csak a nemzetellenes hungarofób hírportálok mérvadók.

2014. ápr. 29. 20:37
 13/17 anonim ***** válasza:

19:49 vagyok

Atneztem az izraeli hirportalokat, es ezek szerint tevedtem.

Kozlik, hogy Harkivot Izraelbe szallitottak.

2014. ápr. 30. 00:28
 14/17 anonim ***** válasza:

ÉN nemazt mondam h nem vitték Izraelbe,de kurucon h jelenik meg a hír? Úgy h a köpönyegforgató zsidót vitték Izraelbe.

Kuruc honnan tudja h zsidó mert ahonnan átvették a hírt abban nem szerepel ilyen. Tessék már manipulálva is van a hír mert mi jön le az átlag embernek? h minden zsidó egy köpönyegforgató.

Nézzük meg a mai hírt is. Ott van Magyar György ügyvéd szintén lezsidózzák mert ellene van annak a gárda micsodának. Lehet zsidó, de lehet h nem nem tudni, de kuruc.info miért tényként kezeli h zsidó lenne? Már kamu így maga az egész.

"Végre: elvitték a rendőrök a Szabadság téren ajvékoló zsidókat"

Na most itt is mi a gond? h nem csak zsidók tüntettek, hanem nem zsidók is. Most itt egy jó nagyott bezsidózott és akkor megint az átlag parasztnak az jön le h ezek a zsidók mindig csak hisztiznek, hol ott nem csak ott voltak ott.

"Feljelentés a kordonbontók ellen, akik utoljára 70 évvel ezelőtt kerültek futó kapcsolatba a fizikai munkával"

Ez is mekkora kamu szöveg már, erre nem tudok mit mondani se.

2014. ápr. 30. 08:38
 15/17 anonim ***** válasza:

"nem csak ott voltak ott. "

javítva: nem csak ők voltak ott.

2014. ápr. 30. 08:40
 16/17 anonim ***** válasza:
90%

Hogy a kuruc sokszor TUDATOSAN hazudik, ez nem vitas. Most hirtelen nem talalom, de pld. volt olyan, hogy egy izraeli munkakozvetito ceg honlapjat forditottak le. Mindossze azt felejtettek el odairni, hogy ez egy munkakozvetito, amely - izraeli szempontbol - kulfoldi munkahelyeket kozvetit. Volt ott oldal az USA-ra, Lengyelorszagra, Angliara.. valami 25 orszagra. Ok a magyar oldalt nyitottak ki, es bemutattak, hogy a zsidok maris magyar munkahelyekkel torodnek, vilagos, hogy ide akarnak jonni. Aki nem olvas heberul, az persze nem tudta, hogy az a heber lista az oraszagok neveit tartalmazza, es hogy azon pont "Hungaria" van kivalasztva.

Ez tkp a technikajuk egyik resze. Egesz masrol van szo az eredeti szovegben, de ok "maskent" talaljak.

Egy masik pelda: Izraelen belul van feszultseg egy szelsosegesen vallasos csoport es a tobbi zsido kozott, mert ezek a szelsosegesek minden zsidora ra akarjak kenyszeriteni az osi szokasokat, illetve vallasi eloirasokat. Ezek kozott egyik az, hogy szombaton zsido nem erhet penzhez, es csak a Toraval szabad foglalkoznia. Van nehany szombaton is nyitvatarto szupermarket - ott ugye nem a Toraval foglalkoznak sem a dolgozok sem a vasarlok, es meg penzhez is ernek, amikor a kasszanal fizetnek. Nagyon gyakoriak a tunteteseik az ilyen szupermarketeknel..

A kutyrotty ugy allitotta be a tuntetest, mintha zsidok nem zsidokkal szemben tuntetnenek, hanem a nem zsidokkal szemben.

Szoval, amikor azt irtam, hogy tevedtem, akkor az CSAK ES KIZAROLAG Harkiv izraeli gyogykezelesere vonatkozott, es nem a kutyrotty "rehabilitasara".

2014. ápr. 30. 09:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Egészségügyi megfontolásból. :P
2014. ápr. 30. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!