21/27 progizo válasza:
#20.: köszönöm a dióhéjnyi történelmi áttekintést, de én változatlanul úgy vélem, hogy Kárpátalja helye változatlanul a magyar anyaországnál kellene legyen. Történelmi, geopolitikai és földrajzi szempontból is ide tartozik.
Én egyébként sem vagyok idegengyűlölő, szívesen látom a ruszinokat és más nemzetiségeket is, ha hűséges polgárai lesznek magyar hazájuknak. Ellenkező esetben fel is út le is út nekik.
22/27 anonim válasza:
Helyes!
21"
DE itt most a keleti rész az igazi kérdés!
Annak vége!
Jöhet a kérdés:
-Miért nem lesz a magyarlakta Erdélyország MAGYARORSZÁG része?!
23/27 anonim válasza:
Ha végre szétesne, nem lenne több vérengzés, és kiderülne KI A JOBB!
24/27 anonim válasza:
Ez az USA és Putyin harca!
Mindenki tudja, de a MEDIA liberális kézben van!
Ami egyértelmű...
25/27 anonim válasza:
Ráadásul Ukrajnának csak azaz esélye, ha az amcsi titokszolgákkal provokál, amit EZ a MEDIA úgy állít be, hogy az OROSZ..barát" fegyveresek, terroristák!
26/27 anonim válasza:
Ez az egyoldalú információs központ elvétve is ritkán mondja, hogy ezeken a területeken az oroszok vannak többségben, méghozzá jelentősen!
27/27 anonim válasza:
Nézzetek különböző hírcsatornákat!
Ne az RTL-t és a TV2-t igyátok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!