Épp azt akarod elkerülni?Egy rátok törő barbárnak tök8,hogy harcolsz vagy nem.Ő dugni akar.Nem kerülsz te semmit se el ha bezárkózol.
Nem vagyok tininidzsa csak érdekel a hazám sorsa!
én nem vagyok jobbik szavazó, viszont nehidd hogy azért mert te nem pattogsz hanem meghúzod magad még nem törik rád az ajtót, nem húzzák meg anyád, hugod, barátnőd tömegesen, és nem vernek agyon 1 péklapáttal.
A délszláv háborúban szerintem nem pattogott mindenki mégis halomra erőszakolták a lányokat és ölték a fiúkat/kölyköket.
Nem azt mondom hogy fejjel kell menni a falnak. Hanem azt hogy ha olyan a helyzet akkor fel kell kelni és nem menteni a tyúkszaros életed.
ma 17:24
Nem is hozzád beszéltem.
ma 17:27
Sokkal inkább azért, mert más hozzászólásaidat is olvastam már itt, melyekben hasonlóképp véresszájúan szövegeltél olyasmikről, amikhez még nem egészen nőttél fel. Rád lehet ismerni, a stílusát nem tudja letagadni senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!