Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van akik azt hiszik mert...

Van akik azt hiszik mert kifosztottak másokat és így szereztek pénz hogy mindent megtehetnek?

2014. ápr. 24. 10:23
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
94%

Oké, kérdező? Akkor szerinted mit csináljunk?

Szüntessük meg az adókat? Akkor miből és ki fogja elvégezni azokat a szolgáltatásokat, amiket az állam? Honnan lesz bíróság, rendőrség, tömegközlekedés, jogrendszer?

Töröljük el az adósságot? Akkor miből fog a bank hitelt adni? Vagy hogy képzeled, bárki kaphat ingyen pénzt, aztán ha elbassza, akkor kérhet újra?

Ha Petőfi ilyen hülyeségeket beszélt volna, még a Pilvaxban ráhúzzák a fejére az alsógatyáját, aztán beleállítják a piszoárba.

2014. ápr. 24. 10:56
 32/47 anonim ***** válasza:
90%
Mekkora rabszolga lehetsz te hogy hétköznap délelőtt arra van időd, hogy itt keltsd a hangulatot! :D Szánalom...
2014. ápr. 24. 10:57
 33/47 anonim ***** válasza:
91%

Mit nem hinnél?

De ha bölcsésznek vagy hasonló "szakmát" tanulsz akkor inkább most hagyd abba.

Magyar szak is a bölcsész tanszéken van. Szóval szerinted is jobb lenne ha Petőfi nem írogatna semmit.

2014. ápr. 24. 10:57
 34/47 A kérdező kommentje:
Mit kéne csinálni? Hát például megálljt parancsolni a bankoknak. Az adósságot eltörölni. [link] Ez a kis senki talált rá megoldást. Ez a korszak volt amikor amerika nem volt eladósodva. Emlékszünk mi lett vele?
2014. ápr. 24. 10:59
 35/47 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, neked még nagyon sokat kell tanulnod a világ működéséről.
2014. ápr. 24. 11:00
 36/47 A kérdező kommentje:
Nekem kell tanulni. Annyira szép a csorda szellem. Ki is nyerte a "választást". http://www.youtube.com/watch?v=QU_RCFZBK9g valahol ott vagytok ti is.
2014. ápr. 24. 11:01
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a te agyament gondolataidat kell eltörölni nem az adósságot. Vagy szerinted az rendben van, hogy ha te kölcsönadsz nekem 20000 FT-ot én meg csak ha közlöm, hogy bocs nem adom vissza?
2014. ápr. 24. 11:05
 38/47 anonim ***** válasza:
91%
Én hivatalosan kijelenteném, hogy a kérdező rosszabb, mint a szerelem/szex kategória 'Lehetek terhes, ha 15-en belémélveztek tegnap?' tinijei..
2014. ápr. 24. 11:05
 39/47 A kérdező kommentje:
Az nincs rendben hogy én adok neked kétezer forint valódi pénzt és úgy állítom be mintha százezer forint lenne és még kérek rá kamatot. Viszont az ilyen marháknak mint te megérdemlik az adósságot. Komolyan jó nézni ahogy fáj a hülyeség.
2014. ápr. 24. 11:06
 40/47 anonim ***** válasza:
Akkor neked kérdező, igencsak nagy fájdalmaid lehetnek.
2014. ápr. 24. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!