Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin pontosan mikor lett...

Putyin pontosan mikor lett náci? Nem figyeltem oda, de most nézem, hogy már "hatalmas orosz genetikai kódról" beszél, ami az orosz népet különlegessé és erőteljessé teszi.

Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 16:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
90%
Ennyi idiótát, te jó ég... De, képzeld, genetikailag magyar már nem létezik, mindenki kevert, ezt jobb, ha az összes sötét jobbikos elfogadja. Másrészt, nem a vér tesz valakit magyarrá. Én pl. az ilyenek miatt, mint itt ezek a sötét, rasszista gyűlölködők ezer örömmel megválnék a "magyar" véremtől, nekem nem jelent sokat. Mindenki az, aminek és akinek érzi magát, nem holmi genetika határozza meg az ember... De ezt ti szélsőjobbos "okosok" nem értitek meg.
2014. aug. 13. 14:46
 22/25 anonim ***** válasza:
Az lehet hogy a magyar kissé kever nép,de élnek még Európában tiszta vérű népek..és igen is a vér sokat számít nézz meg egy cigányt és mondjuk egy svábot...hát akad egy ki különbség...a kultúra megteremtő népek és a kultúra le alacsónyitó népek
2015. márc. 26. 22:33
 23/25 anonim ***** válasza:

mielőtt ilyen hülyeséghez egyáltalán hozzászólnék adja egy linket ahol ezt az ő szájából hallom.

Vagy ne szívj annyit

2015. jún. 9. 14:44
 24/25 anonim ***** válasza:
21 es vagy anyita kis kuka hogy szerinted a Jobbik "szélsőjobbos" gratula. Fooggalmad nincs mi az a szélsőjobb.
2015. jún. 9. 14:45
 25/25 anonim ***** válasza:
Utolsó! Tanulj meg helyesen írni, ha már magyar vagy!
2015. jún. 29. 04:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!