Büszke lehetsz magadra... hazaáruló komcsi. :) Jól tette? Sem a magyarok , sem a németek nem űztek el senkit erőszakosan... de Titoék meg tették, szlávok irtottak szlávokat.. és magyarokat. Hitler egy élhetőbb rendszert teremtett volna, nem ezeket a barbárokat kéne éltetni..
2014. ápr. 22. 13:21
13/21 anonim válasza:
Kérdező, ezt kérdezd meg azoktól akiknek a rokonait a kommunisták megkínozták és kivégezték, majd tömegsírba temették őket. 60 évig nem hogy megemlékezni nem lehetett róla, de ha még beszéltél is róla az utcán (és egy komcsinak a fülébe jutott), akkor akár be is börtönöztek érte évekig.
És ami a legszörnyűbb gyerekeket is igen nagy számban lemészároltak azért mert magyarok vagy németek voltak. Mind polgári lakosok voltak, legfőbb "bűnűk" az volt, hogy magyarok vagy németek voltak.
Látom a kérdező személyében már megint egy stockholm szindrómás délvidéki magyart köszönthetünk, aki a szerbek seggét nyalja, mert hát Tito kommunista megtorlása, 40 ezer magyar, 50 ezer német, 50 ezer horvát legyilkolászása kit érdekel, az a fő, hogy ő csinálta a legjobb kommunista országot, amivel tényleg ő lett a legszebb lány a halpiacon.
2014. ápr. 25. 00:42
16/21 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a horvátokkal szövetségben kellett volna kikergetni a délvidékről a szerbeket. Egész jugoszláviának az összes autonóm köztársasága otthagyta már őket, na melyik maradt hűséges? A vajdaság a magyarokkal, mert egy töketlen nép vagyunk.
A horvátok meg igazi hazafiak.
2014. ápr. 25. 00:44
17/21 anonim válasza:
"Ne feledjük, hogy amíg a Jugoszláv partizánok a békért, a szabadságért és a jólétért harcoltak, addig a magyarok és a horvátok Hitlerért és a nácizmusért. Ezért morálisan feljebbvaló Titó."
Nagy-Magyarországért harcoltunk, te gyökér.
2014. ápr. 25. 00:45
18/21 anonim válasza:
Tito nagyon sok embernek hiányzik a néhai jugoszláv államokban, van benne némi igazság amit fentebb írtak a töbiek (a magyarok ellen elkövetett dolgok) de azért nem kell túlozni! Tito egyedüliként képes volt kiemelni a keleti blokk szürke világából Jugoszláviát és a mennyekbe emelte!! Azt hozzáteszem hogy én nem vagyok magyar, szerb vagyok és a Milosevic kormány alatt hagytam el Jugoszláviát, azóta itt élek.
2014. ápr. 29. 11:25
19/21 anonim válasza:
Kerdezö ne hallgass a sok buta valaszolora!
Az igaz,hogy a szerbek irtottak a magyarokat, de ne felejtsük el azt,hogy a magyarok is sok artatlan szerbet a dunaba löttek es,hogy a magyarok kezdtek az egesz fesztivalt.
Nekem a csaladom vajdasagi es az apam mindig azt mondja,hogy a magyaroknak semmi bajuk nem volt a Jugoszlaviaban. Minden kisebbsegnek jol ment.
2014. máj. 24. 09:00
20/21 anonim válasza:
Hahaha " Sem a magyarok , sem a németek nem űztek el senkit erőszakosan..." ilyennel en nem tudok vitaba szalni,valo igaz hogy hitler,meg az ss mindenkit megkertek szepen hogy koltozzonek el,akik pedig nem tehetik azoknak biztositottak lakotaborokat...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!