Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tudnátok érveket az oroszokhoz...

Tudnátok érveket az oroszokhoz ragaszkodással szemben?

Figyelt kérdés
Egyre több barátom próbál arról meggyőzni, hogy mennyivel előnyösebb lenne az Oroszországhoz tartozás. Sajnos kevés ismerettel rendelkezem ennek cáfolatához. Én inkább továbbra is Nyugat-Európát preferálnám. Azokkal az érveimmel nem tudok túl meggyőző lenni, hogy nézzük meg az életszinvonal különbségeket. Az oroszoknál tényleg nincs munkanélküliség?
2014. ápr. 16. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Van munkanélküliség, de nagyon alacsony, inkább munkaerőhiánnyal küzdenek, mert a gazdaság erősen fejlődőben van.
2014. ápr. 16. 15:47
 2/10 T-55 2.0 ***** válasza:
45%
Akár 45érvem is van.(1945-1990)
2014. ápr. 16. 15:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Az teljesen mindegy, van-e vagy nincs munkanélküliség (5% körüli munkanélküliség amúgy kell is....), mivel attól itt nem lesz több munkahely hirtelen, hogy csatlakozunk Oroszországhoz... ott lesz, itt meg ugyanúgy nem, max könnyebben mehetsz oda dolgozni... ezt most is megteheted, csak nyugat felé kell költözni, nem kelet felé. (Nem olyan jó hely Oroszország, mert hála a szovjet iparnak, nagyon durván szennyezett az ország jelentős része... ami meg nem ott nem marad meg ember, mert hideg van).

Az életszínvonal kimutathatóan jobb nyugaton, plusz szerintem ilyen apróságok sem lényegtelenek, mint hogy nálunk van sajtószabadság, Oroszországban meg csak akkor, ha Putyint méltatod. Ja, és a szabad választásokat se szívesen cserélném le, bár vicces lehet, amikor a lakosság 140%-a megy el szavazni.

2014. ápr. 16. 15:58
 4/10 A kérdező kommentje:

Egyesnek köszi a hasznos infót.

T-55-nek: leírnád legalább a felét?

2014. ápr. 16. 15:58
 5/10 T-55 2.0 ***** válasza:
56%
A nyakunkon töltött 45 évükre céloztam.
2014. ápr. 16. 16:01
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Ennyi erővel a németekkel sem kellene barátkozni.
2014. ápr. 16. 17:09
 7/10 anonim ***** válasza:
37%

Igen.

Mondjuk, hogy egy tahó, állat népség, akik egy átlagos nap tajtrészegre isszák magukat vodkával, utána belehánynak a szádba és jól megrugdosnak, mert ahhoz van kedvük.

2014. ápr. 16. 17:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Magyarországon nagyon az átlag italfogyasztás, csak megemlítem.
2014. ápr. 16. 17:25
 9/10 anonim ***** válasza:

"Magyarországon nagyon az átlag italfogyasztás, csak megemlítem."

Akkor cseppet hibásak a statisztikák.

Én már láttam orosz fiatalokat szórakozni, kb. mint a cigányok, olyanok voltak.

2014. ápr. 16. 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

Na de te biztos jobban tudod hogy hibás.

2014. ápr. 17. 09:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!