Tudnátok érveket az oroszokhoz ragaszkodással szemben?
Az teljesen mindegy, van-e vagy nincs munkanélküliség (5% körüli munkanélküliség amúgy kell is....), mivel attól itt nem lesz több munkahely hirtelen, hogy csatlakozunk Oroszországhoz... ott lesz, itt meg ugyanúgy nem, max könnyebben mehetsz oda dolgozni... ezt most is megteheted, csak nyugat felé kell költözni, nem kelet felé. (Nem olyan jó hely Oroszország, mert hála a szovjet iparnak, nagyon durván szennyezett az ország jelentős része... ami meg nem ott nem marad meg ember, mert hideg van).
Az életszínvonal kimutathatóan jobb nyugaton, plusz szerintem ilyen apróságok sem lényegtelenek, mint hogy nálunk van sajtószabadság, Oroszországban meg csak akkor, ha Putyint méltatod. Ja, és a szabad választásokat se szívesen cserélném le, bár vicces lehet, amikor a lakosság 140%-a megy el szavazni.
Egyesnek köszi a hasznos infót.
T-55-nek: leírnád legalább a felét?
Igen.
Mondjuk, hogy egy tahó, állat népség, akik egy átlagos nap tajtrészegre isszák magukat vodkával, utána belehánynak a szádba és jól megrugdosnak, mert ahhoz van kedvük.
"Magyarországon nagyon az átlag italfogyasztás, csak megemlítem."
Akkor cseppet hibásak a statisztikák.
Én már láttam orosz fiatalokat szórakozni, kb. mint a cigányok, olyanok voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!