Mennyie lehet tele gatya az USA-ban meg Merkeléknél, ha ennyire tétlenül nézik mit csinálnak az oroszok?
Minek költöznék Oroszországba?
Engem különösebben nem érdekelnek az oroszok, csak jó látni, hogy ráfaragtak:)
Nem annak örülök.
Másrészt te miért sajnálod, hogy egy ilyen agresszor állam, mint az USA, aki lehallgatta az egész világot meg sorolhatnám még a többit kicsit bebukott?
Kíváncsi vagyok, hogy hogy vernyákolnál nemzetközi segítségért, ha az oroszok ismét idejönnének "felszabadítani" minket, vagy valami egyéb mondvacsinált indokkal elkezdenének randalírozni (mondjuk a Paksi szerződés általi zsarolásnak nem engedelmeskedünk). Már a szomszéd országban járnak, szóval nincs messze. Persze lehet, hogy neked tetszene, hiszen a Jobbik szerelmes Putyin rendszerébe. Elég aberrált szerelem, hiszen ismerjük a történelmet, de hát kellenek a normális nyugati országok ellen a szövetségesek, az mindegy, hogy náci vagy korrupt diktatúra, csak ellenségként kezelje a civilizált világot.
Én nem kedvelem az USA-t, számos okból, de még mindig inkább ők diktálják a nemzetközi diplomáciát, mint az oroszok.
Kérdező, az USA NEM faragott rá, ők sokat nem vesztenek Ukrajnával, így ezért hiába vagy kárörvendő.
A "gyarmatot bukták" szöveged meg betonkemény bullshit, az EU jelenlegi helyzet szerint be sem vette volna Ukrajnát...
Persze, minden épelméjű embernek tele van a gatya, mert egy világháború mindenkit érint. Ha Putyinnak lenne esze, ő is elgondolkodna ezen.
Cseppfolyósított gázzal az a baj, hogy nagyon sokba fog kerülni.
Akkora tankerek nincsenek, amekkorák eltudnák látni a több, mint 500 milliós Európát.
Egyszerűen lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!