Ha Kínát nem pörgetné az európai és az USA-tőke, akkor hol tartana gazdaságilag?
" Lehet buta kérdés, de mit kell az alatt érteni, hogy Kína felvásárolja a dollárt?"
nézd csak itt egy cikk, röviden a jelenségről, de ha érdekel a téma, majd utána olvasol.
44%os
"Semmit, a sok liberális-, és nyugat ellenes, orosz és kelet párti csak okoskodik. Kína még mindig messze van Amerikától, életszínvonalt tekintve pedig még mindig a béka feneke alatt kullog."
látom te sem tájékozódtál még a külpolitikában.
Kínában nő a leggyorsabban a milliomosok száma, minden évben több százezerrel lesz több a számuk, míg a gazdasági mutatóik az egész társadalomra kiterjesztve el nem érik a teljes nyugati színvonalat.
itt egy cikk, olvasd el, hogy kína miképpen befolyásolja az usa-t.
üdv a való életben!
44%os
tételezzük fel, kinn éltél 7 évet, bár ez még mesének is rossz, de maradjunk annyiban, hogy elhisszük.
akkor ahogy írtad, és most téged idézlek:
"A milliomosok száma még mindig messze eltörpül a droidok mellett akik lényegében hajtják és életben tarják a kínai gazdaságot."
Gondolom nem milliomos vagy, és ha kinn éltél 7 évet, ahogy meséled, te is aktívan részt vettél a gazdaságban, magyarul droid voltál.
Én milliárdos vagyok, tehát tudom miről beszélek.
Droidok alatt pedig azokat értettem akik napi 24 órából 30-at dolgoznak a gyárakban és a megkeresett pénzük pedig annyira sem elég, hogy egy saját szobát béreljenek, hanem a gyár által fenntartott helységekben élnek. Kb. 1 négyzetméter jut 1 embernek és 1000-en hasznának egy fürdőt és WC-t.
http://www.youtube.com/watch?v=jlTsaAqYMOw
Erről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!